KAD 'PODIVLJAJU HORMONI'

Može li izazovnije? Seksi Žanamari skinula višak krpica i pokazala sve svoje čari

27.07.2018 u 17:01

Bionic
Reading

Kad se Žanamari Perčić skine u kupaći kostim, temperature naglo porastu, a mnogima srce jače zakuca. Jedna od najseksi pjevačica s domaće estrade razodjenula se za potrebe novog glazbenog spota 'Romantika' i svoje obožavatelje ostavila bez daha. Pjesma koju je Žanamari snimila sa suprugom i suradnikom Joshuom Macksom, koji ujedno potpisuje tekst i aranžman, već je pobrala odlične komentare, pa ne sumnjamo kako je riječ o još jednom odličnom ljetnom hitu

Nakon ljetnog hita 'Pina Colada' koji je prije godinu dana ugledao svjetlo dana, Žanamari Perčić i Joshua Macks predstavili su spot za novu pjesmu 'Romantika' u kojem Žanamari ljetne temperature dovodi do usijanja. Intrigantni tekst govori o tome na što smo sve spremni kad 'podivljaju hormoni', a pjesma je prava ljetna poslastica u kojoj će se prepoznati svi koji ne gube vrijeme dok čekaju pravu ljubav.

'Obožavam pjevati ovaj malkice provokativni tekst o neobveznoj avanturi za jednu noć zato što sam potpuna suprotnost od toga. Ja sam svojeg čovjeka već odavno zavoljela i s njim i našom kćeri provodim vrijeme 24/7 no nisam niti malo konzervativna. Ovo je himna za sve koji su imali barem jednu vruću ljetnu avanturu dok su čekali princa na bijelom konju, otkriva Žanamari.

'Očito je da je spot inspiriran online trendovima, a s obzirom koliko i Maky i ja puta dnevno dobijamo vruće ponude od naših followera, čini mi se da je i ‘ljubav’ za jednu noć postala više nego trend. Doduše mi to jedno drugom pokažemo i umiremo od smijeha kakvih uleta i ideja ima! Ljudi su zaista maštoviti - pogotovo ljeti! Hahaha', našalila se pjevačica.

Zarazna melodija njihova novog singla 'Romantika' rasplesat će mnoge ovog ljeta na plesnim podijima, a upravo plesom Žaky održava svoju savršenu liniju. Zato joj je najmanji problem bio uskočiti u oskudni badić i snimiti seksi scene za novi ljetni videospot.

Žanamari feat. Joshua Macks - 'Romantika' Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Obožavam plesati, ali to činim jedino doma ili kad sa suprugom izađem u noćni izlazak što se dogodi tek nekoliko puta u godini! Mislim da su geni većinom zaslužni za moju vitku liniju, no najviše kalorija potrošim igrajući se i trčeći za našom Gabi koja je puna energije i teško joj je ostati duže od minute na jednom mjestu, ispričala je Žanamari koja uživa u majčinskim obvezama, a suprug Mario najveća joj je potpora.

Žanamari Perčić i Joshua Macks u spotu 'Romantika' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije