BRENDON SI JE DAO ODUŠKA

Morate mi se klanjati i tražiti dopuštenje za razgovor

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Novi tjedni zadatak tijekom kojega će stanari ovjekovječiti glamurozno kraljevsko vjenčanje u BB kuću unio je i nove razmirice i neslaganja te neočekivane izjave. Tako je Brendon i ovoga puta izazvao poprijeke poglede stanara svojim izjavama

Za vrijeme BB kraljevskog vjenčanja Brendon je dobio ulogu kraljice Elizabete koju je i više nego ozbiljno shvatio. Tako je stanarima već prvoga dana zadataka napomenuo da ga ne

opterećuju jer je jako zauzet pripremanjem uloge. Dok će Brendon biti kraljica, Nemeš i Marijana će biti princ Charles i Camilla, a Nirmal i Soraja su princ William i Kate.

'Članovi kraljevske porodice smiju mi se obraćati u svrhu izvršavanja zadatka, a ostalim stanarima koji ne sudjeluju u zadatku naređujem da mi se obraćaju s izraženim poštovanjem. Prvo mi se morate pokloniti i pitati za dozvolu da mi se uopće možete obratiti', izjavio je Brandon, a prenio 24sata. Nemeš mu je na to ironično i hladno rekao da to sasvim razuman zahtjev.

Za razliku od Brendona, kojega je ovotjedni zadatak oduševio, Lester nije zadovoljan zadatkom te je glasno napomenuo da neke stvari nisu poštene.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi