NAJDRAŽE DRUŠTVO

Morao se pohvaliti: Na crvenom tepihu u Puli Momčilo Otašević imao je najbolju pratnju

24.07.2021 u 08:49

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu poznati crnogorski glumac, kojeg je hrvatska publika imala priliku gledati u mnogim serijama, od 'Kud puklo da puklo', preko 'Drugo ime ljubavi' pa do aktualne 'Dar Mar', pohvalio se kako je ovoga puta na Filmski festival u Puli odlučio povesti svoje roditelje, koji su mu tijekom godina bila najveća pratnja

Da mu je obitelj najvažnija, crnogorski glumac i zvijezda u mnogim hrvatskim humorističnim serijama, pokazao je još jednom, kada se na svom Instagram profilu pohvalio najboljim društvom koje je poveo na crveni tepih u Pulu. Naime, upravo tamo održana je svjetska premijera akcijske komedije Stanislava Tomića 'Po tamburi', u kojem glumi i Momčilo Otašević, stoga je ovo bila jedinstvena prilika da svoje roditelje povede na istu.

Momčilo je s majkom i ocem pozirao pred okupljenim fotografima, a potom je zajedničku fotografiju okačio na Instagram i uz nju napisao: 'Ono kad izvedem roditelje na Pula Film Festival'.

Uz Momčila odjevenog u traperice i zelenkastu košulju, u kombinaciji s popularnim starkama, njegova se majka na premijeri pojavila u tamnoj haljini na preklop i balerinkama sa zanimljivim detaljem, dok se otac, po uzoru na sina, odlučio za ležernu kombinaciju tamnih hlača i mokasinki te bijele lanene košulje preko koje je u istoj boji prebacio pulover.

Suprug naše glumice Jelene Perčin, s kojom ima kćer Mašu i sina Jakšu, uvijek je u svojim intervjuima isticao koliko je povezan sa svojim roditeljima, ali i dvije godine mlađom sestrom Sanjom, koju je često posjećivao u Milanu, a i sam je razmišljao da studira u Italiji, pa je čak u Rimu upisao studij arhitekture.

  • +40
Dodjela nagrada 68. Pulskog filmskog festivala Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic/PIXSELL

'Roditelji me oduvijek podržavaju, prate sve moje predstave. I danas poslušam njihove savjete, oni mi nisu dopustili da poletim visoko', izjavio je svojedobno ovaj zgodni Crnogorac, koji u Hrvatskoj ima pregršt obožavateljica.