NE GUBI VRIJEME

Zavirite na luksuznu jahtu na kojoj uživa Tom Cruise u pauzi snimanja 'Nemoguće misije'

23.07.2021 u 18:37

Bionic
Reading

Holivudsku zvijezdu Toma Cruisa u posljednje se vrijeme moglo vidjeti na prestižnim događanjima u Velikoj Britaniji, poput Wimbledona, Silverstone Grand Prixa i finala Eura 2020 na Wembleyu. Glumac je trenutno ponovno prisiljen pauzirati sa snimanjem filma 'Nemoguća misija', no ne gubi vrijeme i u pauzi od posla uživa na nevjerojatnoj super jahti

Zapanjujući brod imena Triple Seven primijećen je u četvrtak ujutro u luci Penzance, nedugo nakon što je 59-godišnji Cruise viđen kako se ukrcava na brod u Mevagisseyu.

Kako javlja Cornwall Live, Cruise je s Triple Sevena došao do obale u ranim jutarnjim satima, a potom je odvezen s crnim mercedesom.

Lokalni medij javio je i kako se pri izlasku sunca na palubi mogao vidjeti i siluetiran lik, međutim nisu uspjeli dobiti potvrdu da je riječ o glumcu.

Inače, tjendi najam Triple Sevena iznosi 460.573 funte, a njegova je posljednja poznata cijena na tržištu, prije nego je nedavno prodan anonimnom kupcu, iznosila 38 milijuna funti.

Vanjski dio broda opremljen je jacuzzijem na palubi, teretanom, sunčalištem i platformom za plivanje. Opremljen je i vodenim toboganom na napuhavanje, a nosi i jet-skije, kajake i wakeboarde.

  • +4
Jahta Triple Seven Izvor: Profimedia / Autor: Squirel/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Motorna jahta duga 68 metara može se pohvaliti i elegantnim i neutralnim interijerom, uključujući plišani dnevni boravak s bijelim foteljama i prozorima od poda do stropa koji pružaju neograničen pogled na morsku pučinu.

Glavni apartman, za kojega se vjeruje da je osvježen 2014. godine, opremljen je ogromnim krevetom prekrivenim bijelom posteljinom i s bež kožnim ležaljkama.

Brod u pet različitih soba može primiti do 10 gostiju, uključujući spomenuti glavni apartman, tri dvokrevetne kabine i jednu kabinu s dva odvojena kreveta na razvlačenje.

Tijekom pauziranja od snimanja Cruise je viđen na nekoliko velikih događanja, ključujući Wimbledon i Silverstone Grand Prix, a družio se i s Davidom Beckhamom na stadionu Wembley tijekom finala Eura 2020.

Snimanje sedmog nastavka franšize 'Nemoguća misija' prošloga je mjeseca navodno ponovno pauzirano zbog pozitivnog testa na Covid, a među filmskom ekipom su se pojavile glasine da bi se moglo raditi upravo o Tomu Cruiseu.

Iako nema dokaza koji bi te tvrdnje potkrijepio, na Cruisea se sumnja zbog njegove odsutnosti na snimanju.

'Snimanje filma 'Nemoguća misija 7' ponovno je na čekanju zbog koronavirusa. I ovaj put, ljudi uključeni u produkciju misle da bi Tom mogao biti uzrok odgode', rekao je izvor za The Sun.

'Svima na setu je rečeno da se ponovno zaustavlja snimanje zbog pozitivnog testa, a Tom od tada nije bio niti na jednom snimanju. Nagađa se da je mogao stupiti u kontakt s osobom koja je imala pozitivan test, a neki čak sumnjaju da bi se moglo raditi o njemu', dodao je izvor.