TATA NA ZADATKU

Monegaški princ Albert u izlasku sa svojim neodoljivim blizancima

17.06.2019 u 21:10

Bionic
Reading

Princ Albert od Monaka u nedjelju je prisustvovao 59. godišnjici nacionalne televizije u svojoj zemlji, a na veselu je zabavu poveo svoje mališane. Blizanci Gabriella i Jacques nisu krili oduševljenje likovima iz crtića koji su ih oblijetali

U središtu Monte Carla u nedjelju je održana svečanost na otvorenom povodom velike 59. Monte Carlo televizijskog festivala, na kojoj je između ostalog princ Albert pokazao svoje četverogodišnje blizance.

Nestašni nasljednici monegaškog princa najviše su se obradovali zbog dječjeg programa koji je bio uključen u ceremoniju. Stigavši do postaje na kojoj su se nalazile maskote iz crtića 'Spužva Bob', sinčić Jacques potrčao im je u zagrljaj, dok je njegova sestra Gabrielle sramežljivo stajala uz oca, pokazavši tako da je ona ipak nešto povučenija.

  • +2
Princ Albert s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neodoljivi princ i princeza za izlazak s ocem bili su modno usklađeni. Djevojčica je nosila plavu haljinici na kragnicu dok je njezin brat imao majicu identičnog brenda i prugaste bermude.

60-godišnji vladar kneževine Monako u braku je s 41-godišnjom princezom Charlene, bivšom olimpijkom u plivanju. Kneževski par rijetko se u javnosti pojavljuje sa svojom dječicom, pa su ovakvi trenuci neprocjenjivi za javnost. Dok je tata brinuo o svojim četverogodišnjacima, mama Charlene bila je na zadatku na sjeveru Francuske. Pripala joj je čast da svečano otvori Le Mans utrku automobila podizanjem francuske zastavice za početak natjecanja.

  • +11
Princeza Charlene od Monaka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia