ZAIGRANI MALIŠANI

Monegaška princeza Charlene objavila neodoljive fotografije svojih petogodišnjih blizanaca

24.11.2020 u 17:11

Bionic
Reading

Supruga monegaškog princa Alberta, princeza Charlene redovito putem kanala društvenih mreža pokazuje svoje nasljednike, petogodišnjeg princa Jacquesa i princezu Gabrielle. Ovoga puta sve je oduševila njihovim nestašnim ponašanjem u palači

Da je sve samo ne uštogljena princeza i supruga prijestolonasljednika princa Alberta od Monaka, princeza Charlene pokazala je nebrojeno puta.

Ova bivša sportašica, koja i danas redovito preispituje svoje granice izdrživosti u brojnim natjecanjima, prije svega je brižna majka svojim blizancima.

Petogodišnji kraljevski nasljednici princ Jacques i princeza Gabrielle koje dijeli s princom Albertom, njezina su najveća sreća i zadovoljstvo. Zato se redovito nađu u njezinim objavama na službenom Instagram profilu.

Ovoga puta 42-godišnja princeza svoju je dječicu fotografirala u palači netom prije svečane ceremonije održavanja Dana kneževine Monaka.

Tradicionalno odjeveni mališani zaigrano su obogatili inače hladan i uštogljen prostor monegaške palače, a svi prizori uveselili su i javnost.

Nestašna Gabrielle skrivala se iza očevih leđa i pokušala ga oponašati, držeći ruke uzdignutima. Potom smo imali priliku vidjeti njezina brata blizanca kako sjedi u sofi, a ponosni otac iznad njega spremno pozira pokazivajući svog budućeg kraljevskog nasljednika.

Princeza Charlene i princ Albert s djecom Izvor: Profimedia / Autor: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia