DALA SI JE ODUŠKA

Što joj je ovo trebalo: Monegaška princeza Charlene sve je šokirala ovim potezom

28.05.2018 u 10:56

Bionic
Reading

Iako plemstvo rijetko možemo vidjeti u ovako razigranim trenucima, monegaška princeza Charlene, supruga princa Alberta II dala si je oduška na utrci Formule 1 koja se već tradicionalno održava u Monte Carlu

Monako je ovih dana bio najtraženija destinacija svih svjetskih bogatuna, biznismena, ali i lijepih žena. U Monte Carlu održavala se utrka Formule 1 za Veliku nagradu Monaka.

Osim njih ovo prestižno natjecanje nisu propustili ni predstavnici kneževine Monako, princ Albert II i njegova supruga princeza Charlene. Par je uveličao svečanost svojim dolaskom na pozornicu gdje je uručena nagrada pobjedniku, Australcu Danielu Ricciardu.

  • +7
Princ Albert II od Monaca i princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vesela pobjednička atmosfera očito je ponijela i uvijek uglađenu i elegantnu princezu koja je ovoga puta pokazala i svoju razuzdanu stranu. Kako nalaže tradicija pobjednik otvara bocu šampanjca, a čast da ovoga puta to napravi pripala je upravo 40-godišnjoj princezi.

Charlene se pojavila u proljetnoj haljini švicarske modne kuće Akris koja joj je stajala kao salivena, a onda vrlo iskusno otvorila tešku bocu. Potom je na nagovor vozača Formule 1 popila gutljaj ovog skupocjenog pića te pružila bocu suprugu koji je učinio isto to. Dosad neviđena strana monegaške princeze sve je iznenadila, ali i nasmijala okupljene.