VELIKI NAVIJAČI

Momčilo Otašević provodi vrijeme u rodnom gradu, a fotografijom je otkrio i svoju prvu ljubav

13.01.2023 u 09:43

Bionic
Reading

Dok hrvatska javnost i dalje bruji o raspadu njegovog braka s Jelenom Perčin, s kojom je dobio dvoje djece, Momčilo Otašević s Jakšom i Mašom uživa u svojoj domovini, gdje vrijeme krate navijajući za crnogorsku momčad na Svjetskom rukometnom prvenstvu

Odavno je poznato da je Momčilo Otašević veliki zaljubljenik, osim u glumu, i u rukomet, pa ga se često moglo vidjeti i na tribinama, posebno na utakmicama u kojima igra njegova Crna Gora. A koliko mu je rukomet važan, otkrio je i u najnovijoj objavi na Instagramu.

Objavivši fotografiju na kojoj njegovi klinci, Jakša ogrnut zastavom Crne Gore, a Maša odjeven u Anđelićev dres, gledaju utakmicu Crne Gore na ovogodišnjem Svjetskom rukometnom prvenstvu, oduševio je sve svoje vjerne pratitelje, a posebno one u svojoj domovini kada je uz istu napisao:

'Ti si naša prva ljubav, Crna Goro volim te!'

Tom najnovijom objavom Momčilo je još jednom potvrdio kako se ne zamara time što je njegov privatni život, kojeg cijelo vrijeme pokušava sačuvati od znatiželjne javnosti, postao toliko zanimljiv svima. Trenutak koji je bio presudan dogodio se prije nekoliko dana, kada je njegova supruga Jelena Perčin potvrdila da se rastaju.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine. Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem, iz kojega ima danas 13-godišnju kćer Lotu.

Tijekom braka dobili su sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4), koji trenutno s Otaševićem borave u Crnoj Gori.