bili su omiljeni par

Dok Jelena Perčin vrijeme krati u kazalištu, evo gdje je i u čijem društvu njezin bivši suprug Momčilo Otašević

12.01.2023 u 10:05

Bionic
Reading

Lijepa Dubrovkinja nedavno je šokirala javnost priznanjem da je njezinom braku s crnogorskim umjetnikom došao kraj. Unatoč tomu što je glumački par u više navrata demantirao glasine o razvodu, prije tjedan dana Jelena Perčin ipak je potvrdila da nastavljaju svaki svojim putem

Jelena Perčin pojavila se sinoć prvi put u javnosti otkako je objavljena vijest o njezinom razvodu. Dok je ona pozirala s kolegama i uživala u filmu 'Tragovi', on je na društvenoj mreži otkrio gdje se nalazi.

Prisjetimo se, njegova prva objava na društvenoj mreži nakon što se saznalo za krah braka nije imala veze s razvodom. Glumac je fokus tada skrenuo na sasvim drugu temu, a tako je i sada. Pozirao je u centru za fizikalnu terapiju u Crnoj Gori u društvu dviju dama za koje se pretpostavlja da su djelatnice. 'Hvala vam, sad sam kao nov', opisao je prizor Otaševć.

Dubrovačka glumica priznala je da joj je trenutno teško, no njezin bivši suprug na temu razvoda nije se javno oglašavao. Inače, zajedno imaju dvoje djece, sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4), a u braku su bili pet godina. Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine. Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem, iz kojega ima danas 13-godišnju kćer Lotu.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL