TEŽAK PERIOD

Momčilo Otašević nije mogao suzdržati suze u emisiji crnogorske televizije

13.01.2023 u 22:30

Bionic
Reading

Glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin mnoge su iznenadili nakon što se pojavila vijest da se razvode nakon četiri godine braka u kojem su dobili dvoje djece

Crnogorski glumac gostovao je u emisiji novoosnovane crnogorske televizije E, a u svom prvom javnom pojavljivanju koje je uslijedilo nakon što je njegova supruga Jelena Perčin otkrila da se rastaju, nije mogao suzdržati suze.

Otašević je od 2018. godine bio u braku s Perčin koja je nedavno potvrdila višemjesečne glasine da se par razvodi.

Glumčevo gostovanje u emisiji Zvjezdana prašina na TV E je tako prvi njegov javni nastup koji je uslijedio nakon objave o razvodu.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Emisija će biti prikazana tek u nedjelju 15. siječnja, no isječak objavljen na službenom Instagram profilu te televizije prikazuje najavu onoga što će gledatelji moći vidjeti, piše bosanskohercegovački Klix.

Otaševića se tako u jednom trenutku može vidjeti kako kroz suze govori: 'Hodam drugim mjestom po kući i držim male prste i učim da naprave prve korake čvrste'.

Podsjetimo, Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine. Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem, iz kojega ima danas 13-godišnju kćer Lotu.

Tijekom braka dobili su sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4), koji trenutno s Otaševićem borave u Crnoj Gori.

'Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece', izjavila je u velikom intervjuu za Gloriju Jelena Perčin i dodala kako jedino čega ju je, nakon svega, strah je bolest, sve ostalo, priznala je, može se preživjeti.