Regionalna glazbena zvijezda

Momčilo Bajagić Bajaga proslavio veliki dan, a nedavno je postao djed

20.02.2022 u 23:00

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih glazbenika ovog vikenda je obilježio svoj 62. rođendan. I dalje sa svojim Instruktorima žari i pali na sceni s jednakim žarom kao na početku karijere. Privatna sreća je postala još veća jer je nedavno dobio novu životnu ulogu

Prošle godine je izjavio da kad je o rođendanima riječ nema velikih planova već godinama. Obično ih proslavi s prijateljima i obitelji, ode na piće. Nije poznato kako je Momčilo Bajagić Bajaga ove godine proslavio svoj dan, ali svakako mu je to bio jedan od najposebnijih, budući je u njegovu obitelj nedavno stigla prinova.

Bajaga potvrdio je za Novosti te otkrio da se djevojčica koju je rodila supruga njegovog sina Marka zove Sara, ali i da je njezino rođenje donijelo novu dozu mira u njegov život. 'Imam lijepu unuku Saru i sad mi je sve opuštenije u životu. Daleko od toga da sam krio da sam postao djed, nego, jednostavno, izbjegavam pričati o privatnom životu', poručio je glazbenik.

  • +3
Momčilo Bajagić Bajaga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

'Danas nam je divan dan. Naš vedri Bajaga, večiti dobri beogradski mladić, slavi 62. rođendan. Da nam uvijek budeš zdrav, nasmijan, sretan i raspoložen za nove pjesme, nove koncerte i nova druženja. Živio', čestitali su legendarnom glazbeniku članovi benda na njihovom Instagram proflu.

Momčilo Bajagić Bajaga potvrdio je da je postao deda za srbijanske "Novosti" te otkrio da se djevojčica koju je rodila supruga njegovog sina Marka zove Sara, ali i da je njeno rođenje donijelo novu dozu mira u njegov život. Imam lijepu unuku Saru i sada mi je sve opuštenije u životu. Daleko od toga da sam krio da sam postao deda, nego, jednostavno, izbjegavam da pričam o privatnom životu