ISKRENO PRIZNANJE

Bieber otkrio svoj recept za preživljavanje: Molitva i meditacija su me spasili tijekom karantene

27.04.2020 u 17:44

Bionic
Reading

Justin Bieber, nekadašnji teen superstar koji se prometnuo u jednu od najvećih pop zvijezda današnjice, ispričao je svoj način nošenja s karantenom tijekom globalne pandemije

Strah od širenja koronavirusa koji je cijeli svijet paralizirao, većinu je stanovnika našeg planeta poslao u karantenu, a ni slavni ni bogati nisu iznimka.

Bieber koji se u listopadu 2019. vjenčao sa svojom djevojkom, manekenkom Hailey Baldwin, kćeri slavnog glumca Stephena Baldwina, otkrio je kako se nosi s karantenom.

Mladi glazbenik koji baš poput svoje lijepe supruge smatra velikim vjernikom, otkrio je kako ga mu tijekom izolacije u njihovom domu, pomaže molitva i meditacija.

'Pokušavao sam ostati u formi i dobro se osjećati uz pomoć molitve i meditacije. Vrijeme kratim vježbom, radim na novim pjesmama, slušam puno glazbe... Glazba vas zbilja može podići kad vam se osjećate loše. Ona ima veliku moć', rekao je 26-godišnji glazbenik.

U društvu svoje supruge otkrio je nove hobije, kaže, pa se sad zabavljaju sa spravljanjem ukusnih jela.

'Nas dvoje učimo kuhati. Nekad skuhamo večeru skupa, to nas zbilja opušta', rekao je Bieber koji je trenutačno nalazi u Kanadi gdje je rođen i odrastao.

  • +2
Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pop zvijezda planira uskoro otputovati u neke toplije krajeve poput Bahama jer, kako kaže, u njegovoj domovini mu je prehladno. 

Baš poput mnogih glazbenika i Bieber je morao otkazati najavljenu ovogodišnju turneju pod nazivom 'Changes'.

Glazbenik je karijeru započeo još 2007. kao tinejdžer, a dosad je diljem svijeta prodao oko 150 milijuna albuma.