BUDUĆA MAMA

Trudna Schwarzeneggerova kći sa slavnim suprugom prvi put u javnosti nakon objave sretnih vijesti

27.04.2020 u 15:28

Bionic
Reading

Katherine Schwarzenegger i njezin suprug Chris Pratt uočeni su tijekom cjelodnevne vožnje biciklima po Los Angelesu, a mlada trudnica širokom je sportskom odjećom pokušala prikriti svoj trbuščić

Svega nekoliko dana nakon što je potvrđeno da očekuju svoje prvo zajedničko dijete, supružnici Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt snimljeni su u javnosti.

Mlada trudnica i slavni glumac nedjelju su odlučili provesti u vožnji biciklima po Los Angelesu, a u jednom trenu pridružio im se i njezin poznati otac, snagator i bivši guverner Arnold Schwarzenegger.

  • +4
Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Inače, 40-godišnji Pratt, zvijezda brojnih Marvelovih filmova, prije devet mjeseci uplovio je u bračnu luku s 10 godina mlađom Katherine.

Ceremonija je uz jake mjere osiguranja ostala skrivena od očiju znatiželjne javnosti. Nedugo prije toga, Pratt se rastao od dugogodišnje supruge, glumice Anne Faris s kojom dijeli sina Jacka.

Katherine, najstarijoj kćeri poznatog američkog glumca Arnolda Schwarzeneggera, ovo je prvi brak i po prvi će puta iskusiti čari majčinstva.