ENES I BOJANA

Modno usklađeni: Naš poznati glumački par u braku je već 17 godina, a zaljubljeni su kao i prvoga dana

29.01.2023 u 17:40

Bionic
Reading

Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović nisu propustili dodjelu nagrada Zlatni Studio uskladivši se oboje u crnim stajlinzima

Enes se odlučio za provjerenu kombinaciju: crno odijelo s košuljom u istoj boji dok je Bojana bila također u crnom: elegantnim hlačama širih nogavica, satenskoj košulji i zanimljivom prsluku protkanom srebrnim detaljima.

Lijepa glumica ovaj je upečatljiv stajling zaokružila srebrnom torbicom i trendi cipelama ukrašenim svjetlucavim kamenčićima.

POZNATA LICA

Glamura nije nedostajalo: Evo tko je sve bio na dodjeli nagrada Zlatni Studio

Pogledaj galeriju

Enesa i Bojanu spojila je ljubav prema glumi i kazalištu, a slove kao jedan od najskladnijih domaćih parova čiji brak traje 17 godina.

  • +5
Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Glumci su početkom ove godine proslavili godišnjicu braka, a povodom tog važnog datuma lijepa Bojana prisjetila se kako je izgledalo njihovo vjenčanje pa je na Instagramu podijelila video na kojem je pokazala neke dosad neviđene fotografije uslikane na njihov veliki dan.

Njih dvoje su se upoznali prije dvadesetak godina, davne 2003. godine kada su surađivali na predstavi 'Popcorn' u zagrebačkom kazalištu 'Gavella', čijeg su ansambla još uvijek istaknuti članovi. Svoju vezu su isprva tajili, no danas rado priznaju koliko si međusobno znače.