udovica marka hurda

Modno se uskladili i zagrljeni stigli na crveni tepih: Bill Gates i njegova djevojka vole se javno

14.04.2024 u 22:35

Bionic
Reading

Nakon što su svoju vezu obznanili svijetu prošle godine, Bill Gates i njegova djevojka Paula Hurd otišli su korak dalje i po prvi put se kao par pojavili na crvenom tepihu

Suosnivač Microsofta, 68-godišnji Bill Gates stigao je na gala večeru povodom 10. godišnje ceremonije dodjele nagrada Breaktrough koja se održala u Muzeju Američke filmske akademije u Los Angelesu sa svojom djevojkom, 60-godišnjom Paulom Hurd.

Gates je na crveni tepih stigao odjeven u smoking s leptir mašnom te se tako stilski uskladio s Paulom koja je bila odjevena u dugu, crnu haljinu bez rukava ukrašenu detaljima od perja. Kosu je ostavila jednostavno raspuštenu, a stajling upotpunila bisernom ogrlicom.

Paula Hurd, udovica bivšeg izvršnog direktora Oraclea, Marka Hurda, i Bill Gates potvrdili su svoju vezu 2023. godine, otprilike četiri godine nakon smrti Pualinog supruga i dvije godine nakon kraja Gatesova braka.

U vrijeme potvrde njihove veze, izvor je za magazin People rekao kako je veza Billa Gatesa i Paule Hurd dobro poznata u njihovom društvenom krugu. Prvi put su viđeni zajedno na sportskim događajima, uključujući Laver Cup u rujnu 2022. i Australian Open u siječnju 2023. Također su prisustvovali zabavi Jeffa Bezosa i Lauren Sánchez 2023. godine.

  • +4
Bill Gates i Paula Hurd Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paula Hurd Hurd, koja je diplomirala na Sveučilištu u Teksasu poslovnu ekonomiju, programerka je, filantropkinja i organizatorica nezaboravnih iskustavenih događaja, na temelju njezine biografije na LinkedInu. Također je i majka dvoje djece, kćeri Kathryn i Kelly.

Posjetimo, Bill Gates i Gates i njegova bivša supruga Melinda French Gates objavili su da se razvode nakon 27 godina braka u svibnju 2021.

'Tijekom posljednjih 27 godina odgojili smo troje nevjerojatne djece i izgradili temelje koji djeluju u cijelom svijetu kako bi svim ljudima omogućili zdrave, produktivne živote', napisali su u dijelu svoje zajedničke izjave objavljene u tom vrijeme na Twitteru (današnjem X-u), misleći na Zakladu Billa i Melinde Gates koju su osnovali 2000. godine.

'I dalje dijelimo vjeru u tu misiju i nastavit ćemo naš zajednički rad u zakladi, ali više ne vjerujemo da možemo rasti zajedno kao par u narednoj fazi naših života. Tražimo prostor i privatnost za našu obitelj dok započinjemo plovidbu ovim novim životom', naveli su u izjavi.

Njihov razvod okončan je u kolovozu 2021.