velika romantičarka

Moderna bajka: Kako se razvijala veza Meghan Markle i princa Harryja

07.02.2018 u 06:37

Bionic
Reading

Njihova ljubavna priča po mnogočemu je posebna, a da je iskrena i snažna, princ Harry i Meghan Markle nisu mogli sakriti od samog početka, kada su u zimu prošle godine uhvaćeni u romantičnim izlascima u Londonu. Sebe je američka glumica uvijek opisivala kao veliku romantičarku koja vjeruje u velike i prave ljubavi

Nakon višemjesečnih tajnih susreta javnost je u veljači prošle godine napokon dobila potvrdu da su Meghan Markle i princ Harry nešto više od prijatelja, kada su ih paparazzi slikali zajedno u Londonu. Mnogo se toga događalo tijekom 12 mjeseci, pa ju danas gledamo kao zaručnicu britanskog prijestolonasljednika, a za tri mjeseca i službenu suprugu te novu članicu kraljevske obitelji.

Iako o svojoj ljubavi s princem lijepa američka glumica nije često javno progovarala, u nekoliko je navrata ipak dala do znanja koliko je zaljubljena i sretna.

Proljeće 2017.

Nakon romantičnih izlazaka u Londonu par je viđen na vjenčanju Harryjeva najboljeg prijatelja Toma Inskipa na Jamajci.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U dugoj haljini cvjetnog uzorka i sa širokim osmijehom na licu 36-godišnjakinja je izgledala presretno. Harry je iskoristio ovu priliku kako bi svom društvu predstavio lijepu odabranicu, koju su sudeći po fotografijama svi vrlo dobro prihvatili. Mnogi su joj bez srama prilazili i ugodno razgovarali, a pritom se crvenokosi zavodnik nije odvajao od nje. Nekoliko nježnih dodira pokazalo je koliko su pažljivi jedno prema drugome.

Jesen 2017.

Ljeto su uspješno proveli skrivajući se od pripadnika sedme sile, no kasnije se doznalo kako su golupčići otputovali u Bocvanu, u kojoj je 4. kolovoza Meghan proslavila 36. rođendan. Uživali su u prostranstvima ove južnoafričke države, a najviše su se oduševili safarijem. Međutim kako je Bocvana poznata po velikoj proizvodnji dijamanata, Harry je to iskoristio i kako bi odabrao prikladan kamen za svoju djevojku. Dakle već tada je znao da je Meghan ona prava.

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

U rujnu prošle godine, nakon duge šutnje, lijepa crnka priznaje svoju romansu u velikom intervjuu za Vanity Fair. 'Par smo. Zaljubljeni smo. Sigurna sam da će doći vrijeme kada ćemo se približiti medijima i predstaviti se na prikladan način javnosti te ispričati svoju priču, ali nadam se da razumijete da je ovo sada samo naše vrijeme', govorila je atraktivna brineta koja je ulogu svoje karijere ostvarila u hit seriji 'Suits' te dodala: 'Ovo sada je samo za nas i zato je toliko posebno, zato što je samo naše. Ali mogu reći da smo jako sretni i osobno obožavam velike ljubavi.'

Osim toga, naglasila je kako joj je na početku veze teško padao medijski pritisak te istaknula da su na kraju dana i iza sve te medijske pompe ona i Harry dvije vrlo jednostavne osobe koje se jako vole.

'Ništa se nije promijenilo. Ja sam još uvijek osoba kakva sam bila i nikada se ne mijenjam, pa čak ni zbog ljubavi', rekla je tada, no danas svi znamo da to nije istina.

Brzo nakon toga, u listopadu, par je viđen na Invictus Games u Torontu, humanitarnom događanju nastalom pod palicom princa Harryja.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zima 2017.

Svijet je u šoku! Nakon višemjesečnih nagađanja kraljevske zaruke 27. studenog i službeno su objavljene.

'Sasvim opuštena večer. Što radimo? Pokušavamo ispeći piletinu. Bilo je to divno iznenađenje. Bilo je jednostavno, slatko i romantično i da, kleknuo je', ispričala je Meghan u prvom službenom intervjuu za BBC, a potom otkrila kako je jedva čekala da odgovori potvrdno. U ekskluzivnom intervju te večeri otkrili su i kako su se upoznali.

'Da, bio je to definitivno spoj na slijepo. Spojila nas je zajednička prijateljica. Znate, ja sam iz SAD-a, u kojem ljudi ne odrastaju s jednakim razumijevanjem pojma kraljevske obitelji kao možda u Britaniji. Nisam znala mnogo o njemu, a jedini uvjet koji sam rekla prijateljici bio je taj da mora biti drag i pristojan jer u suprotnom ne vidim poantu tog izlaska. Našli smo se na piću i bio je izrazito drag i pristupačan pa smo brzo zaključili da bismo se trebali ponovno družiti', kazala je tada lijepa Amerikanka te dodala kako je prva tema njihova razgovora bila što sve žele promijeniti u svijetu te koliko su oboje motivirani vidjeti promjene.

Prvi zajednički intervju princa Harryja i Meghan Markle Autor: Youtube

Otkrila je tada i kako su održavali svoju vezu na daljinu, dok je ona snimala u Kanadi.

Meghan Markle i princ Harry - zaručničke fotografije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nikada nije prošlo dulje od dva tjedna da se ne bismo vidjeli, što je velik uspjeh za ljude koji održavaju ljubav na daljinu', zaključila je.

Nakon tog zajedničkog intervjua budućih supružnika Meghan se nije obraćala javnosti, no par smo mogli vidjeti u novim ulogama kada su se počeli uhodavati u kraljevski protokol.

  • +18
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Posjetili su Nottingham, zajedno proslavili Božić u Sandringhamu, a posljednji put vidjeli smo ih u Cardiffu.