zaljubljena splićanka

Mnogi su se pitali zašto nije stigla na završnicu 'Plesa sa zvijezdama', a sad je Albina Grčić pokazala gdje i s kim je na putu

07.06.2022 u 14:30

Bionic
Reading

Mlada pjevačica i prošlogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu danima boravi u Parizu. Na romantičnom putovanju je, naravno, sa svojim dečkom, Hajdukovim igračem Ivanom Ćalušićem s kojim se poznaje od malena

Albina Grčić svoje slobodne trenutke najradije provodi s dečkom s kojim je već dulje u sretnoj vezi. I sve češće na društvenim mrežama pokazuje kako skupa uživaju. Trenutno borave u Francuskoj.

U Gradu ljubavi zaljubljeni golupčići posjećuju muzeje i razgledaju ostale znamenitosti, a ne izostaju ni romantične fotografije na kojima svijma pokazuju koliko se vole. Podsjetimo, pjevačica i pola godine mlađi 186 centimetara visok nogometaš Hajduka II znaju se cijeli život. Zajedno su rasli, njihove su obitelji u prijateljskim odnosima, a prohodali su prije tri godine.

Inače, Albina se pak nakon ispadanja iz popularnog showa 'Ples sa zvijezdama' nije pojavila na finalu s ostalim natjecateljima. Ranije je otkrila kako se nije najbolje slagala s mentorom Mariom Ožboltom te kako je sve bila dobra gluma. Kazala je da se nisu se otvoreno posvađali, no da energija među njima nije bila najbolja, a presing zbog nastupa dodatno je otežao zajedničko funkcioniranje.

U zadnje vrijeme našla se na udaru kritika javnosti zbog svojih komentara. Mnogi nagađaju je li pomalo nespretna u svojim izjavama pa ostane neshvaćena ili doista dosta loše podnosi poraz, pa joj 'izleti' poneka ishitrena izjava.

  • +4
Albina Grčić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX