DODJELA NAGRADA

Mnoge je razočarala: Selena Gomez pjevala uživo, ali bilo bi bolje da nije

25.11.2019 u 11:49

Bionic
Reading

U velikom stilu, posebno dotjerana i nevjerojatno uzbuđena Selena Gomez stigla je na ovogodišnju dodjelu američkih glazbenih nagrada u Los Angelesu. Milijuni obožavatelja jedva su dočekali trenutak da se njihova omiljena pjevačica popne na scenu, a onda je uslijedilo neugodno iznenađenje

Nakon višemjesečne borbe sa zdravstvenim problemima, mentalnim stanjem i anksioznosti te ljubavnim bolima, pjevačica i glumica Selena Gomez dovela se u red i ponovno posvetila svojoj karijeri.

Mladoj glazbenici pripala je čast da otvori ovogodišnju svečanu dodjelu američkih glazbenih nagrada u glamuroznoj dvorani Microsoft Theatera u Los Angelesu.

Selena Gomez Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nakon što je izazvala histeriju na crvenom tepihu, u minijaturnoj neonskoj haljini i dotjerane nove frizure, Gomez je požurila u novom izdanju na pozornicu. U dugoj crnoj haljini odlučila je otvoriti svečanu dodjelu nagrada svojim najnovijim singlom 'Lose you to love me'.

Zbog svog je nastupa i izvedbe uživo podijelila mišljenja javnosti. Brzo nakon što je svijet vidio njezino live pjevanje i falšanje, Selena se našla na meti kritika online korisnika društvenih mreža.

Uz nekoliko pohvala za hrabrost i ponovni povratak na scenu, prevladalo je mišljenje da Gomez nije bila u potpunosti spremna i uvježbana za ovakav nastup. Neki su joj čak sugerirali da je trebala razmisliti o pjevanju uz playback.

CHIC STAJLINZI

Modni maraton Selene Gomez: Pokazala kako se nosi najveći trend sezone, ali i komade koji izazivaju zavist

Pogledaj galeriju