NEODOLJIVE KOMBINACIJE

Selena Gomez u jednom je danu promijenila čak četiri stajlinga, a mi se ne možemo odlučiti koji joj bolje pristaje

28.10.2019 u 19:59

Bionic
Reading

Osim što trenutno radi na promociji svojih novih pjesama, Selena Gomez promovira i svoj posljednji film 'The Dead Don't Die', zbog čega je odradila i nekolicinu intervjua u New Yorku. A za svako pojavljivanje, u jednom je danu promijenila čak četiri kombinacije koje su redom oduševile sve

Još jedan dan prepun obaveza 27-godišnja Selena Gomez započela je u sofisticiranom svilenkastom odijelu u petrolej plavoj boji ispod kojeg je provirivao crni topić, ali i crne cipele sa stiletto potpeticama. Raspuštene kose i jedva primjetnog make-upa, širokog je osmijeha pozdravljala obožavatelje ispred studija, koji nisu krili oduševljenje odijelom.

Baršunasto odijelo potpisuje brend Sies Marjan, a odličnu zamjenu možete pronaći na ASOS-u, gdje će vas cijelo Fashion Union odijelo koštati oko 500 kuna. Nakon posjeta radio postaji Z100, Selena Gomez krenula je na novi zadatak, za koji je odabrala i novu kombinaciju.

Svoju figuru ovoga je puta istaknula haljinom zebra uzorka koja prati liniju tijela, a riječ je o komadu iz najnovije Ganni kolekcije. Finalni touch postigla je torbom preko ramena bež boje i čizmama iznad koljena izrađenim od brušene kože. Kosa joj je i dalje bila raspuštena, a make-up jedva primjetan, no sve se promijenilo s trećim stajlingom.

  • +10
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovoga se puta odlučila za klasiku, pa je kombinirala crnu dolčevitu bez rukava koju je ugurala u prugastu suknju pencil kroja i visokog struka. Glamuroznost je postignuta minijaturnom srebrnom torbicom, kao i crvenim ružem za usne, koji je savršeno pristajao uz nehajno podignutu kosu.

I za kraj napornog radnog dana Selena je odjenula i posljednju, četvrtu kombinaciju, a koja se sastojala od sivog kariranog sakoa s dvostrukim kopčanjem i odgovarajućeg para hlača cigareta kroja, uz koje je kosu ponovno raspustila, a usne pojačala crvenim ružem.