U DOMAĆEM OKRUŽENJU

Mladoj britanskoj zvijezdi itekako nedostaju čaj i keksi dok snima u SAD

18.09.2020 u 20:44

Bionic
Reading

Millie Bobby Brown rođena je u Španjolskoj, ali ima britansko državljanstvo, a slavu je stekla u seriji 'Stranger Things'

Iako ima samo 16 godina, Millie Bobby Brown već je svjetski poznata zahvaljujući svojoj ulozi u seriji 'Stranger Things'. Mlada zvijezda provodi puno vremena u Atlanti u Georgiji dok snima u SAD i priznala je kako joj je bio užitak snimati u Velikoj Britaniji.

Millie Bobby Brown u filmu 'Enola Holmes' glumi glavnu ulogu, sestru slavnog Sherlocka Holmesa u potrazi za svojom majkom. Ostale uloge tumače Helena Bohnam Carter i Henry Cavill.

Mlada glumica odrasla je u Dorsetu u Engleskoj, a preselila u Floridu kako bi se bavila glumom.

'Na setu u Engleskoj sam uvijek imala šalicu čaja i kekse, kao i Lucozade (britansko gazirano piće) kad mi je trebalo energije. Uživala sam cijeli dan slušati poznati dijalekt. Nemojte me krivo shvatiti, volim raditi u SAD, no doma je najljepše i uživala sam raditi sa sunarodnjacima', rekla je Millie Bobby Brown.

Mlada zvijezda naporno radi, no to je ne smeta jer voli glumu. Ono što je uistinu nevjerojatno je da, osim što glumi, već i producira. Millie Bobby Brown producentica je filma 'Enola Holmes'. Njena producentska tvrtka zove se PCMA, a 16-godišnja glumica dobrim je dijelom zaslužna za snimanje 'Enole Holmes'.

'Enola Holmes' bit će na Netflixu 23. rujna ove godine.

  • +18
Millie Bobby Brown Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia