NEUMORNI GLAZBENIK

Mladen Grdović najavio duet sa slavnim sportašem i otkrio što misli o Oliveru Dragojeviću

31.07.2019 u 10:48

Bionic
Reading

Popularni pjevač ovog ljeta radi punom parom. Osim brojnih koncerata, najavio je duet s tenisačem Bornom Ćorićem. Nakon što je tenisač izrazio želju zapjevati s njim, Mladen Grdović će mu je, čini se, ispuniti. Zadarski slavuj, kako ga nazivaju, progovorio je o skandalu na nedavno održanom Splitskom festivalu, na kojem su ga prozvali šund-pjevačem, o Zadarfestu, koji planira vratiti, te o svom odnosu s Mišom Kovačem

'Kad su ovako naporne turneje, čak mi je lakše odraditi Kanadu, Ameriku i Australiju nego po Dalmaciji, od Istre, gori-doli, gori-doli', požalio se Mladen Grdović u InMagazinu Nove TV te je dodao kako kod glazbenika nema penzije.

'Koliko izdržiš, izdržiš. Jer zbilja sam rasprodan, najbolje sam rasprodan ovog ljeta. Ali pogriješio sam, moram menadžeru reć da mi napravi jedno deset koncerata manje', rekao je pjevač.

'Borna i ja ćemo napravit duet sigurno! Drag čovjek, dobar tenisač. Sve ćemo mi to napraviti, samo nam triba dobra pisma', otkrio je Grdović.

Najavio je da planira oživjeti Zadarfest jer je na Splitskom festivalu nedavno doživio neugodno iskustvo. 'Bija je skandal, mi smo došli na press konferenciju zbog festivala i taj čovjek Gall je meni rekao da unazad pet godina ne trebaju takvi u Splitu pjevači šund kao Grdović. A ja sam tri puta pobijedio na festivalu, teško je u Splitu pobijediti', objasnio je.

U Splitu je među ostalim zapjevao na koncertu u čast Miše Kovača, a otkrio je u kakvim su odnosima njih dvojica.

'Imao sam 15 godina kad sam s njim bio na turneji. Imao je Masserattija tada i popravljao je auto kod mog pokojnog oca Bepa', prisjetio se Mladen koji ovih dana slavi 61. rođendan.

Dotakao se i Olivera Dragojevića.

'Oliver je bija jedan, ja bih rekao, vanzemaljac. Nažalost, nema ni njega, nema Coce, nema Keme, puno njih nema, a s njima sam odrastao. Oliver je zbilja bio zvijezda nad zvijezdama, odličan pjevač, odličan klavijaturist', smatra Grdović.

  • +11
Mladen Grdović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL