EKSKLUZIVNO

Mladen Grdović otkrio nam je sve detalje povijesnog slavlja s Vatrenima: 'Ovakva fešta se ne pamti, plakali smo i pjevali'

12.07.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativci nakon povijesne pobjede nad Engleskom i plasmana u finale SP-a stigli su u hotel te su nastavili slavlje sa zadarskim slavujem čiji su dolazak željno iščekivali da s njime zapjevaju i zafeštaju. Mladen Grdović nakratko se probudio i za tportal ispričao kako je izgledala velika proslava koja je trajala do jutarnjih sati

Reprezentativci su tradicionalno nakon svake pobjede na SP-u slavili u svlačionici i autobusu uz veliki Grdovićev hit 'Nije u šoldima sve', a sad su omiljenog pjevača dočekali nakon velike pobjede. Na poziv kapetana Luke Modrića legendarni zadarski pjevač stigao je u Moskvu u društvu supruge Brankice i rođaka Šime. Pjevač nam je u telefonskom razgovoru, netom nakon što se probudio, otkrio detalje nezaboravne proslave.

'Ovakva fešta se ne pamti. Ustao sam kratko nakon sat i pol spavanja jer smo feštali do zore. Oduševljen sam pobjedom i atmosferom kakvu smo napravili. Pjevali smo uglas, bez mikrofona, samo uz gitaru. Bilo nas je stotinjak i nema tko nije pustio glas, od moje Brankice do Franke Batelić, koja je zapjevala sa mnom', rekao nam je Mladen Grdović. Kao najvrsniji vokalisti i sluhisti od nogometaša pokazali su se Vedran Ćorluka i Ivan Rakitić, kaže.

Tradicija se nastavljaaaaa🇭🇷

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

'Pjevali smo 'Nije u šoldima sve', 'Sve za ljubav', 'Evo mene, moji ljudi', 'Kalelargu' za moje Zadrane Modrića, Vrsaljka, Subašića i Livakovića, preko slavonskih pjesama, ma sve živo! Plakali smo i pjevali, bilo je jako nabijeno emocijama', pod jakim je dojmom Mladen Grdović. Na meniju se našla dalmatinska hrana, riba.

'Konobari su jako uljudni, oduševili su me. Kad sam bio 1973. u Moskvi, nismo imali ni paštetu', prisjetio se legendarni pjevač koji s našim nogometašima ostaje u Rusiji do kraja.

I strani mediji zainteresirali su se za njega jer je pjesma 'Nije u šoldima sve' postala neslužbena himna naših nogometaša.

'Dao sam više intervjua za strane medije, posebno sam bio zanimljiv Britancima. Ja sam govorio na talijanskom, pa neka me prevedu', poručio je na kraju kroz smijeh uvijek dobro raspoloženi glazbenik.

  • +26
Mladen Grdović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL