LOKIN KAO PODRŠKA

Grdović cijelu noć nije spavao, slomljen je, srce mu plače; Hajduk se odrekao omiljenog pjevača

08.09.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Hajduku nikako ne ide u domaćem prvenstvu, no izgleda da je to samo vrh trenutnih problema u klubu. Naime, izgleda da su se ‘bili’ odrekli Mladena Grdovića, pjevača koji je Hajduku dao sve: srce, život, pjesme, ljubav…

Kako donosi 24 sata Mladen Grdović, čije pjesme su se orile na svakom nastupu Hajduka na Poljudu, više nije poželjan na stadionu. U javnost je vijest plasirao njegov prijatelj Duško Lokin koji tvrdi da se Grdovića ‘njegov’ klub odrekao, a u Hajduku šute hoće li ‘Dalmatinac’ i dalje pjevati na stadionu.

‘Mladen me zvao u osam ujutro. Cijelu noć nije spavao. Slomljen je, srce mu plače i zato je mene zamolio da vam sve ovo ispričam’, javio se za 24 sata Duško Lokin (75), šokiran novim ‘mjerama’ Hajduka prema njegovu prijatelju Grdoviću.

Zadarskoga grdelina u četvrtak se, žali se Lokin, odrekao njegov voljeni Hajduk. Ne daju mu, priča, više pjevati niti će puštati njegove pjesme tijekom utakmica ‘bilih’ jer se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji družio s Davorom Šukerom i Damirom Vrbanovićem. Lokin je bijesan jer tvrdi da ti ljudi nemaju na to pravo.

  • +26
Mladen Grdović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL