novo zanimanje?

Dugo ga nismo vidjeli, evo kako danas izgleda Frano Lasić

11.12.2017 u 14:30

Bionic
Reading

Mnogi su se iznenadili kad su u ponedjeljak ujutro u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska' ugledali 62-godišnjeg glumca koji na HRT-u priča o liposukcijskoj prehrani. Poznato je da je Dubrovčanin s beogradskom adresom Frano Lasić strastveni jedriličar i da vratio se glazbi, no sada se očito bacio i u druge vode

U reklamnom bloku koji traje pet minuta gostujući u HRT-ovoj emisiji Frano Lasić je voditeljici Zlati Muck Sušec pričao o prednostima liposukcijske prehrane te joj objasnio kako 10 puta posto više ljudi umire od pretilosti nego od gladi. Nije poznato kako i zašto je baš dubrovački glumac angažiran da priča o toj temi, ali vidljivo je da u sedmom desetljeću života izgleda odlično. I dalje 'fura' i još uvijek ima dobru liniju.

Sigurno je da veliki utjecaj kod njega igraju dalmatinski geni, ali i mlađa supruga. Glumac je, podsjetimo, u sretnom, četvrtom braku s 30 godina mlađom Beograđankom, modnom stilisticom Milenom Matić. Upoznali su se prije četiri godine preko zajedničkog prijatelja, a u svibnju prošle godine vjenčali su se u restoranu Klub književnika u centru Beograda. Na vjenčanju je poznati Dubrovčanin zapjevao svojoj supruzi i ostalim gostima, a sa suprugom je i poslovno povezan jer mu je ona menadžerica.

Upravo je ona zaslužna za njegov povratak glazbi. Tako će Frano Lasić uskoro nastupiti u velikoj sali Doma omladine Beograda uz pratnju klape Smrika.

'Dugo se nisam pojavljivao na glazbenoj sceni i supruga mi je rekla da se vratim. Na njezin nagovor pokrenuo sam klapu koja se sastoji iz različitih klapa, tako da se svi znamo od prije', izjavio je ranije za InMagazin

  • +5
Frano Lasić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić