opet je u centru pažnje

Mirta Šurjak slavi rođendan, otkrila nam je svoju najveću želju

27.11.2019 u 23:17

Bionic
Reading

Jedno od zaštitnih lica sportskog programa ove godine slavi sedamnaest godina rada na HTV-u, a danas je napunila 34 godine. Mirta Šurjak za tportal je ispričala što bi htjela da joj se ostvari

Od jutra jednoj od najomiljenijih HRT-ovih novinarki stižu čestitke sa svih strana. Zanimalo nas je kako je provela svoj veliki dan. 'Nisam uopće slavila, pravo slavlje bit će u nedjelju kad srušimo Rijeku na Poljudu, a najveća želja mi je da Hajduk bude prvi', rekla nam je Mirta Šurjak. Mnogi već odavno znaju da je vatrena navijačica splitskog nogometnog kluba.

Po njezinoj isklesanoj figuri i mladolikom izgledu, nitko ne bi rekao da je ova ljepotica zagazila u četvrto desetljeće. Zbog besprijekorne pojave uložila je mnogo truda i rada. Već 15 godina prakticira jogu i vježbe disanja te šetnje i trčanje Marjanom.

Diplomirana pravnica završila je fakultet u Splitu te da izvrsno govori talijanski, španjolski i engleski jezik. Prošle godine je postala prva radijska komentatorica nogometnih utakmica, što joj je bila dugogodišnja profesionalna želja. Zbog posla je često putuje i ima radne vikende ta televizijska i radijska sportska novinarka najviše voli kada je u blizini kuće jer je posvećena svojoj 6-godišnjoj djevojčici Chiari.