POSJET FRANCUSKOG PREDSJEDNIKA

Miroslav Ćiro Blažević otkrio sve o svom susretu s Macronom: 'Uživao je u našem društvu'

27.11.2021 u 11:00

Bionic
Reading

'Trener svih trenera' bio je kao jedna od osoba iz javnog života koje povezuju Hrvatsku i Francusku na svečanom ručku s Macronom u hotelu Esplanade. Ispričao je kako je izgledao njegovo druženje s Emmanuelom Macronom

'Bilo je stvarno decentno, izuzetno lijepo. Ostao je oduševljen svime čemu je imao prilike svjedočiti i mislim da nosi lijepe uspomene iz Hrvatske', izjavio je Ćiro Blažević za Večernji list i dodao kako je imao privilegiju s francuskim predsjednikom razgovarati nasamo.

Legendarni hravtski trener otkrio je da je tema bila nogomet. 'Prati našu reprezentaciju i kaže da neće biti čudo ako ponovimo uspjeh iz Rusije, ili ga nadmašimo, jer izbornik Dalić složio je ponovno momčad za najveće stvario. I sjetio se da sam nosio njihovu kapu, prepoznao me odmah i lijepo me pozdravio. Nisam mu donio kopiju te kape, ništa nisam ponio, bio sam počašćen što sam pozvan i nije mi bilo do toga da radim cirkus', rekao je Ćiro.

Ali, kako je objasnio, on nije bio glavna nogometna zvijezda na to susretu. Macrona se posebno dojmio Josip Skloblar, najveći golgeter Marseillea, za koji predsjednik navija. Razgovor su vodili na francuskom. 'Govorim ga dovoljno dobro da mogu s francuskim predsjednikom razgovarati bez da pogriješim jedno slovo! I posebno me se dojmio njegov govor u kojem je pohvalio Hrvatsku, a posebno premijera Plenkovića. Obećao je da će Hrvatska u Europskoj uniji imati mjesto koje zaslužuje. Dobili smo pravog saveznika u njemu', poručila je trenerska legenda.

  • +3
Miroslav Ćiro Blažević Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSE