kakva sreća

Mirni Maras Batinić i njezinom suprugu ne prestaju pristizati čestitke, pratitelji pišu: 'Ajme kad prije'

11.09.2021 u 10:21

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica TV Bingo showa i inženjer Željko Batinić ovog vikenda slave ljubav. Supružnici su obilježili petu godišnjicu braka. Svoju je radost Mirna Maras Batinić je i ove godine podijelila na društvenim mrežama, a čestitke pljušte na sve strane

Mirna Maras Batinić objavila je više fotografija sa svog vjenčanja, a fotografije koje je snimio njezin prijatelj Mario Poje (koji je često fotografira za Instagram) kratko je opisala uz nekoliko emotikona i riječi 'peta'.

'Ajme kad prije', upitala je Pamela Ramljak. 'Vas dvoje ste predivan par! Tako jednostavni, prirodni, zračite oboje', 'Bravo ekipa', 'Divni ste', poručuju im brojni pratitelji uz najljepše želje.

Inače, par je sudbonosno 'da' izgovorio u tajnosti, u restoranu u centru Zagreba 2016. godine, a roditelji su 4-godišnje kćerkice Meri. Prethodno tomu, Mirna je bila s poznatim fitness trenerom i glumcem Mariom Valentićem. S njim je 2007. sklopila brak u tajnosti na Mljetu, te su u braku koji je trajao skoro šest godina dobili sina, danas 12-godišnjeg Niku.

  • +6
Mirna Maras Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL