super linija

Mirna Zidarić ponovo zadivljuje zahtjevnom akrobacijom koju malo tko može uspješno izvesti

20.06.2023 u 17:00

Bionic
Reading

Poznato je da je sportska novinarka strastvena pobornica zdravog načina života i velika zaljubljenica u jogu, a ranije je u više puta pokazala svoju gipkost i vještinu u izvođenju zahtjevnih vježbi drevne vještine

Mirna Zidarić već nekoliko dana javlja se sa svoje omiljene destinacije. Odmara i uživa u obiteljskoj vikendici u Primoštenu.

Palo je i prvo ovoljetno kupanje, a novinarka sportske redakcije HRT-a napravila je i svoj čuveni stoj na glavi te tako pozirala za društvene mreže na plaži uz predivan zalazak sunca.

Zgodna novinarka u pedesetima se može pohvaliti sjajnom figurom i kondicijom na kojima bi joj pozavidjele i puno mlađe dame, a što je rezultat je dugogodišnje brige o duhu i tijelu. Svjesna je kako je daleko od one forme kakvu je imala prije 20 godina, no više puta do sada je isticala da se osjeća se odlično u svojoj koži te smatra da se to stanje vidi i izvana. Ranije je za tportal pričala o tajni ženine ljepote.

'Bez mnogo self help literature mogu zaključiti da je to ipak zadovoljstvo koje dopire iz dubine duše što se potom preslikava na vanjštinu koja površnim promatračima odaje prvi dojam, no on često može biti varljiv. Krucijanlno je kako se osjećate navečer kada skinete sve umetke za kosu, trepavice, nokte,' tetovirane' obrve i sami sa sobom ostanete pred ogledalom. Neće odmoći ako vam u takvom izdanju netko priđe s leđa i nježno vas prigrli uz sebe (ako je pri tome skinuo naočale, mutnog pogleda zagrljaj će biti čvršći', rekla nam je tada.

  • +4
Mirna Zidarić Izvor: Cropix / Autor: Zvonko Pavic