vole se kao prvog dana

Modno usklađena Mirna Zidarić sa suprugom na festivalu: Njihova ljubavna priča jedna je od najduljih na javnoj sceni

10.06.2022 u 09:54

Bionic
Reading

Iduća dva dana najveći profesionalci u svijetu sporta boravit će na Sunset Sports Media Festivalu u Zadru, svečano otvorenom u četvrtak navečer. Ondje se našla i jedna od najomiljenijih domaćih sportskih novinarki, a uživala je u društvu supruga Zorana

Dobro raspoložena novinarka HTV-a rado je pozirala pred kamerama fotoreportera s voljenim muškarcem s kojim je u braku od 1994. godine. Mirna Zidarić i ovog puta se modno uskladila sa suprugom, a svoju sportsko-elegantnu crnu kombinaciju upotpunila je kričavo zelenom torbicom.

Podsjetimo, Mirnin suprug je ugledni zagrebački arhitekt koji dolazi iz glumačke obitelji - istaknuti glumac Krešimir Zidarić mu je otac, a jednako je cijenjen i Zoranov brat, glumac Ranko Zidarić. Mirna i njezin Zoran često se pojavljuju na javnim događajima. Uvijek izgledaju zadovoljno i zaljubljeno kao prvog dana. HTV-ovka je za supruga ranije izjavila da joj imponira i karakterno, intelektualno i fizički. U braku su dobili dvojicu sinova.

Inače, Mirna, kao novinarka koja se bavim sportom, znanjem nije bogata samo teorijski, nego i u praksi. Godinama se bavila svim vrstama sporta i intenzivno trenirala u teretani te svaki dan vježba jogu.

'Volim gledati sve vrste nadmetanja, a praznik sporta za mene su Olimpijske igre. Tada gledam baš sve i uživam svim srcem u svojoj naivnosti da najbolji uvijek pobjeđuju. Tih dana smo možda najbliže toj utopiji. Svi moji malobrojni, ali odabrani prijatelji znaju i da s jednakom strašću gledam Eurosong ili dodjelu Oscara pa do ranih jutarnji sati komentiramo nepravdu ili izražavamo (ne)zadovoljstvo predviđanjima', izjavila je ranije za tportal.

Mirna Zidarić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL