zahtjevna akrobacija

Uvijek u top formi: Mirna Zidarić demonstrira svoj čuveni stoj na glavi

01.06.2022 u 15:43

Bionic
Reading

Kad god joj to dopuste obaveze naša sportska novinarka in voditeljica HTV-a spusti se do Primoštena gdje inače ljetuje sa svojom obitelji. Ondje osim šetnji uz more, uživanje u miru i čistom zraku uvijek rado prakticira i jogu kojom se bavi dugi niz godina

Mnogi slavni među kojima su i brojni sportaši poput LeBron Jamesa i Novaka Đokovića obožavaju vježbanje joge. Vole je i brojni domaći poznati, pa tako i Mirna Zidarić koja nerijetko svojim fanovima pokazuje svoju gipkost (i to od kud god se nalazi - s putovanja, s kamena, iz stana).

Za zadnjeg boravka u Primoštenu palo je novo vježbanje na plaži i stoj na glavi. Taj je položaj jedan od naprednijih u prakticiranju joge, a naša sportska novinarka se često hvali njegovim izvođenjem. Evidentno je da se i dalje može biti zadovoljna zbog zavidne figure i kondicije na kojima joj mogu pozavidjeti i puno mlađe djevojke, a sve to rezultat je dugogodišnje brige o duhu i tijelu.

Mirna je svojedobno na Instagramu opisala kako je prije skoro 10-tak godina okidač za vježbanje joge bio kratki video Tare Stiles. Odlučila je krenuti za njom prateći video uratke. Objasnila je da je iz dana u dan osjećala promjene te da je nekoliko 'dragih cura potaknula da i same krenu s vježbanjem'.

Mirna Zidarić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL