predah od obaveza

Mirna Zidarić opet je na moru gdje uživa u jesenskom ugođaju i gastronomskim delicijama

09.10.2020 u 14:26

Bionic
Reading

Nakon višetjednog boravka u Primoštenu gdje se uspješno oporavljala od zaraze Covidom-19, poznata novinarka i urednica sportskog programa na HTV-u, sudeći prema fotografijama trenutno uživa punim plućima. Spustila se ovog puta u Sjevernu Dalmaciju

Sportska novinarka i urednica na HRT-u vratila se poslovnim obavezama nakon ljetovanja. No, Mirna Zidarić sada se ponovo nakratko vratila u 'toplije' krajeve, točnije u Zadar odakle se javila svojim sljedbenicima na društvenim mrežama. Novinarka i urednica sportskog programa na HTV-u pokazala je kako upija jesensko sunce.

Nedavno se prisjetila se kako se prije 17 godina susrela s nogometašem Ronaldom Luísom Nazário de Lima, poznatim i kao 'Pravi Ronaldo' te je objavila njihovu zajedničku sliku na Instagramu snimljenu na dodjeli sportskih nagrada. 'Netko je ovih dana spominjao pravog Ronalda pa bi bilo šteta ne podijeliti ovo sjećanje. Ne na svadbu. Već na Laureus sport 2003.', napisala je tada pored fotografije.

Svoje iskustvo bolesti i naknadne poteškoće više puta je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama u nadi da će barem nekoga potaknuti da ozbiljnije shvati mjere sigurnosti. Podsjetimo, Mirna je nakon 48 sati od infekcije imala sve tipične simptome zaraze Covidom-19. Dok se borila s tim, primjenjivala je razne tehnike disanja i vježbala jogu. Nakon što je ozdravila pokazala je kako joj kosa ispada više nego inače nakon češljanja kao posljedicu bolesti.