sretna vijest

Mirna Zidarić ne može sakriti ponos: 'Maleni korak za čovječanstvo, veliki za našu malu obiteljsku zajednicu'

01.03.2022 u 12:25

Bionic
Reading

HTV-ova voditeljica i sportska novinarka poštuje želju svojih sinova da ih ne 'eksploatira' po društvenim mrežama. O njima gotovo nikad ne govori za medije, no jedan događaj je ipak zaslužio da ga podijeli sa svima

'Maleni korak za čovječanstvo, veliki za našu malu obiteljsku zajednicu', pohvalila se Mirna Zidarić na društvenim mrežama da je njezin sin Borna Zidarić diplomirao s 5 filmsku režiju. ' Na Facebooku je dobila čestitke sa svih strana, gdje je u komentarima među ostalim otkrila: 'Osjećaj je divan, ali okolnosti u kojima živimo zadnje vrijeme ne dopuštaju nam da skačemo i urlamo od sreće'.

'S obzirom da imam embargo na njihovo spominjanje u javnosti jedino što mogu reći da je znanstveno dokazano kako se inteligencija nasljeđuje od kromosoma X, odnosno od majke iako su oni duboko uvjereni da je otac taj od kojeg su naslijedili svoje najbolje osobine. Meni se pak najviše sviđa naslijeđeni sarkazam kojim svakodnevne brige i probleme izvrćemo na smijeh', otkrila je ranije u razgovoru za tportal na pitanje što su sinovi naslijedili od nje, a što od tate, arhitekta Zorana Zidarića.

Podsjetimo, Mirna Zidarić je u braku sa Zoranom od 1994. godine. On dolazi iz glumačke obitelji: istaknuti glumac mu je bio otac Krešimir, a jednako je tako cijenjen i Zoranov brat, Ranko Zidarić. Upoznali su se u Barceloni 1992. na Olimpijskim igrama, a osim Borne ponosni su roditelji i sina Marina.

  • +3
Mirna Zidarić Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo / CROPIX