SREĆI NEMA KRAJA

Mirna Maras Batinić: Proslava velikog dana u obitelji

03.03.2018 u 19:09

Bionic
Reading

Osim uspješne karijere, zadovoljstvo i mir HRT-ova voditeljica ima u skladnom obiteljskom životu. Prošlo je točno godina dana od kad je Mirna Maras Batinić rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Meri pa je njezina obitelj danas proslavila taj važan dan. No Mirnu je danas ganulo i lijepa gesta supruga Željka

Lijepa voditeljica se na svom Instagram profilu pohvalila kako se vrijedan suprug vratio s placa i donio joj cvijeće koje je napravilo malo proljetne atmosfere u stanu. Nakon toga, Mirna Maras Batinić je podijelila još jedan dijelić svog veselja i intime, fotografiju sa srebrnim cipelicama na kojoj je napisala: 'Veliki dan za moju bebu'. Svojoj kćerkici Meri tako je čestitala prvi rođendan. 

'Nekad sam stroga, nekad popustljiva... najteže je biti dosljedan, ali trudim se. Odgajati dijete i izvesti ga na pravi put pravi je izazov u današnje vrijeme', izjavila je ranije.

Osim malene Meri, Mirna ima osmogodišnjeg sina Niku, kojeg je dobila dok je bila u braku s kondicijskim trenerom Mariom Valentićem. Dolaskom bebe dječak je, izjavila je, bio je oduševljen. 'Stalno je mazio moj trbuh i pričao seki. Ta se nježnost nastavila i kad je došla kući. Stalno ponavlja koliko ju jako voli, preslatki su zajedno', rekla je za Gloriu.

  • +3
Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Goran Mehkek