U VRUĆEM IZDANJU

Mirjana Hrga provocira u minijaturnom bikiniju: 'Znam, znam, nije fer'

20.09.2018 u 20:38

Bionic
Reading

Nekadašnjoj urednici i voditeljici informativne emisije 'RTL Danas', Mirjani Hrgi, Zagreb i vrući asfalt nimalo ne nedostaju. Otkako je prije godinu dana napustila RTL televiziju, vrijeme provodi na Osoru, gdje je kupila više od sto godina staru kuću, obnovila ju i stavila u najam. Danas živi od turizma, a svaki slobodni trenutak iskoristi za uživanje u morskim radostima. Njezina posljednja objava na Instagramu izazvala je posebno zanimanje

Za Mirjanu Hrgu ljeto još nije završilo. Lijepa novinarka i bivša voditeljica koja je prije godinu dana napustila RTL televiziju, danas uživa u Osoru sa suprugom Stašom Stefanovićem i živi od turizma, a u Zagreb se ne planira vratiti još neko vrijeme.

'Meni ljeto još traje. Uživam u ljepotama jednog od najljepših, najstarijih i javnosti najmanje znanih gradova Mediterana, u Osoru, gdje dane provodim na brodu, na otoku gdje sam sagradila kuću. U Zagreb ću se vratiti kada mi dopuste poslovne prilike', rekla je Hrga nedavno za portal 100posto.hr.

Da uživa punim plućima i da joj nimalo ne nedostaje Zagreb dala je naslutiti posljednjom fotografijom koju je objavila na svom profilu na Instagramu. Bivša urednica i voditeljica informativne emisije 'RTL Danas' podijelila je s prijateljima fotografiju s plaže, odjevena u minijaturni žuti bikini.

View this post on Instagram

Znam, znam ... nije fer :-) #Losinj #osor

A post shared by mirjana (@hrgam) on

Iako više ne radi ispred kamera, 47-godišnja novinarka još uvijek radi na održavanju vitke linije. Minijaturni bikini otkrio je zavidnu figuru na kojoj bi joj pozavidjele mnoge žene, a u tome joj zasigurno pomaže plivanje.

Dok je za većinu Hrvata godišnji odmor završio, a poslovne obaveze se nastavile, bivša voditeljica još uvijek ima privilegiju uživati u morskim radostima. 'Znam, znam,... nije fer', napisala je Hrga uz smješak.

Mirjana Hrga Izvor: Cropix / Autor: Cropix arhiva