nova zanimacija

Mirjana Hrga proslavila rođendan i pokazala što radi nakon smjene na televiziji

18.09.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Krajem kolovoza Mirjana Hrga smijenjena je s mjesta urednice i voditeljice emisije 'RTL Danas'. Budućnosti se, očito, ne boji. Dok ne odluči gdje i što će dalje raditi, uživa u tatinu vrtu u rodnom Bjelovaru. Opušta se od stresa, a u veselom ozračju proslavila je 47. rođendan

'Tko može, taj i hoće, tko hoće, taj i ima. Čak i smokve u Bjelovaru (!), uz kupine, lješnjake, kruške, marelice, jabuke, grožđe, nekoliko vrsta bundeva, rajčice. Tu je i njegova domaća gibanica te kiselo mlijeko. Jedan umirovljenik od jednog vrta mogao bi nahraniti cijelu ulicu', pohvalila je oca urednica i novinarka Mirjana Hrga na svom profilu na Facebooku. Na fotografijama je pokazala bogat urod s očevog gospodarstva.

Novinarka je donedavno uređivala i vodila RTL Danas, nakon čega joj je ponuđen posao reporterke, no prvo se, očito, odlučila opustiti na selu.

Na svom profilu na Facebooku među ostalim se pohvalila fotografijom na kojoj se vidi kako je proslavila 47. rođendan. Ondje su joj najljepše čestitke uputili brojni prijatelji i brojne zvijezde, među kojima su: Zoltan Kabok, Edi Škovrlj, Vesna Kljajić, Nevena Rendeli Vejzović, Ecija Ojdanić, Nela Kocsis i Jelena Veljača.

'Kada uđeš u 47. i u četvrt stoljeća novinarstva te dobiješ toliko poruka prijatelja i kolega, znaš da je vrijedilo svratiti na ovaj planet. Hvala i svima onima nepoznatima koji su poslali čestitke. Vidjela sam ih i ovim putem zahvaljujem. Živi mi i veseli bili!', zahvalila je Mirjana Hrga svojim pratiteljima.

Privatno proživljava najljepše dane, pa je nedavno proslavila drugu godišnjicu braka s odvjetnikom Stašom Stefanovićem.

  • +2
Mirjana Hrga Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX