RASPRODALA PARFEME

Miriše na uspjeh: Kim Kardashian u četiri dana zaradila 10 milijuna dolara

06.02.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Voljeli je ili ne, reality zvijezdi ne može se osporiti to da zna što je sve potrebno za uspjeh i dobru zaradu. Uoči Valentinova Kim Kardashian West u prodaju je pustila limitirano izdanje parfema, koji su rasprodani u samo četiri dana i to gotovo bez potrošenog dolara za marketinšku kampanju

Tri mirisa - Bae, BFF i Ride Or Die - iz najnovije kolekcije Kimoji rasprodana su u, vjerovali ili ne, samo četiri dana, a vlasnici Kim Kardashian West na račun su donijeli 10 milijuna dolara gotovo bez potrošenog novčića u marketinške svrhe.

Naime reality zvijezda dosjetila se odlične stvari i odlučila putem društvenih mreža napraviti promociju. Tijekom četiri dana prodano je više od 300 tisuća bočica od 30 ml po cijeni od 30 dolara. 

Sama Kim već je u petak upozorila svoje obožavatelje da, ukoliko žele svoj primjerak, požure jer je riječ o limitiranom izdanju te da se ono neće ponoviti.

Već u nedjelju 37-godišnja Kim pohvalila se na Instagramu: 'Zahvalna sam što su moji parfemi došli u prave ruke. Još uvijek ne vjerujem da su rasprodani! Nadam se da će vam se svidjeti.'

  • +10
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Limitirano izdanje mirisa s njezinim potpisom izašlo je uoči Valentinova, a osim članova obitelji i bliskih prijatelja, dobile su ih i sve osobe koje ne podnose slavnu Kim Kardashian te ju javno kritiziraju.