PARFEMI ZA SVE

Ovome se nitko nije nadao: Neočekivan potez Kim Kardashian West

02.02.2018 u 13:53

Bionic
Reading

Budući da se opako bliži Dan zaljubljenih, zvijezda reality showa već je krenula s darivanjem voljenih. Za svakog ponaosob spakirala je poklon u obliku srca, u kojem se nalazi jedan od tri njezina najnovija parfema, no, ovoga je puta otišla korak dalje i po jedan poslala svakoj slavnoj osobi koja ju je ikada kritizirala

Da ne osjeća mržnju prema nikome, Kim Kardashian West pokazala je još jednom. Naime, svim svojim neistomišljenicima, slavnim osobama koje su je često javno kritizirale zbog njezinih postupaka, reality zvijezda poslala je darove za nadolazeće Valentinovo.

Savršeno upakirani u kutije u obliku srca, Kim je unutra stavila jedan od svoja nova tri mirisa - KIMOJI Heart, a putem svog Instagram profila, otkrila je i kome ih je sve slala. Na listi su se tako našle i pjevačica Taylor Swift, bivša djevojka njezinog brata Roba Kardashiana, Blac Chyna, ali i mnogi drugi.

'Poslat ću puno više paketa, no odlučila sam da za ovo Valentinovo svatko zaslužuje dobiti poklon. Poslati ću neke svojim obožavateljima, ali i onima koji me mrze. Svakome koga se sjetim, jer, ipak je Valentinovo', rekla je Kim Kardashian West.

Na plavim post-it papirićima našla su se imena upravo onih koji su javno kritizirali Kim i njezine postupke, uključujući i djevojku Brooklyna Beckhama, glumicu Chloe Grace Moretz, Sharon Osbourne, Pink, Bette Midler, Sarah Michelle Geller, Janice Dickinson i mnoge druge.

  • +15
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ni ne čudi da je na listi i pjevačica Taylor Swift, s kojom je Kim, ali i njezin suprug Kanye West, u svađi od 2016. godine, bivša bratova djevojka, koja je čak i tužila Kim i cijelu obitelj optužujući ih da su sabotirali njezin reality show.