NEVJEROJATAN LUKSUZ

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner šokirala svotom koju je potrošila za odjeću svoje kćerkice

05.02.2018 u 17:40

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa sestra iz klana Kardashian-Jenner o čijoj su trudnoći mjesecima kružile svakojake glasine pohvalila se kako je rodila kćerkicu, a kao i svaka mlada mama s puno je ljubavi birala garderobu za bebu

Poduzetna 20-godišnjakinja koju smo upoznali kao tinejdžericu u realityju 'Keeping Up With the Kardashians' obogatila se svojom linijom kozmetike, a njezini su obožavatelji ostali u šoku kad su vidjeli kakvu je skupocjenu odjeću Kylie odabrala za svoju tek rođenu kćer.

  • +4
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povodom rođenja bebe Kylie je na društvenim mrežama objavila video u trajanju od 10-ak minuta, a mnoge je obožavatelje iznenadila svota koju je mlada mama potrošila na odjeću svoje ljubimice.

Radi se o nevjerojatnih 70 tisuća dolara, odnosno 419 tisuća kuna!

Dakako, mnoge je fanove ta svota koju je Kylie potrošila za skupocjenu odjeću zaprepastila.

  • +3
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Njezina kći je stara tek par dana, a već ima veći ormar i skuplju robu nego ja, kako to može biti pošteno?!', glasio je jedan komentar.

  • +5
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Druga se pak tviterašica požalila da Kyliena beba ima bolju garderobu od nje i prije nego se rodila.

Kylie koja je mjesecima nosila široku odjeću te nijednom nije potvrdila trudnoću, putem društvenih mreža je objavila da je rodila zdravu i lijepu djevojčicu 1. veljače.

Otac bebe je njezin zaručnik reper Travis Scott (25) s kojim se prvi puta u javnosti pojavila na poznatom festivalu Coachelli u Kaliforniji.