SKLADNA FIGURA

Minijaturni bikini nije ništa skrivao: Sofia Richie na Karibima pokazala sve što se pokazati da

22.12.2020 u 10:51

Bionic
Reading

Kći Lionela Richieja, 22-godišnja manekenka i model Sofia Richie može se pohvaliti sjajnom figurom i nevjerojatnim atributima. Upravo zato svaki njezin odmor u tropima ne prolazi nezamijećeno. Ovoga puta s obitelji i bližnjima uživa na Karibima, a pažnju je ukrala kada je plažom prošetala u minijaturnom bikiniju

Bez obzira na to što je na odmoru s obitelji, u popularnom ljetovalištu St. Barts na Karibima, mlada ljepotica Sofia Richie nije se ustručavala pokazati svoje seksi golišavo tijelo.

Birala je vrlo pomno svoje bikinije, a ovoga puta uslikana je u najoskudnijem do sada. Tanga model gaćica otkrio je cijelu njezinu stražnjicu, a sve je došlo do izražaja kada se odvažila zajahati valove na jet skiju.

Inače, 22-godišnjakinja već danima uživa na luksuznom brodu sa svojim starijim bratom Milesom Brockmanom Richiejom, te slavnim ocem, 71-godišnjim pjevačem Lionelom Richiejom.

Mlada manekenka do nedavno je javnost intrigirala svojom kontroverznom vezom s problematičnim Scottom Disickom, bivšim suprugom Kourtney Kardashian. Sofia i 16- godina stariji Scott Disick bili su u vezi nešto manje od tri godine, uz česte prekide i pomirbe, a onda su početkom godine konačno prekinuli.

  • +4
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Utjehu je pronašla tek nedavno, kada se otkrilo da je u vezi s poduzetnikom Matthewom Mortonom. Matthew je uspješan mladi poduzetnik. Vodi lanac barova pod nazivom Cha Cha Matcha koji se bave isključivo prodajom kave i toplih napitaka. Svoje poslovnice ima u Los Angelesu i New Yorku