u posljednje vrijeme blista

Mini suknja, trendi čizme i širok osmijeh: Jelena Perčin privlačila poglede na premijeri filma

06.12.2023 u 13:50

Bionic
Reading

Nova drama Vlatke Vorkapić 'Sveta obitelj' predstavljena je u utorak navečer u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema i popraćena dolaskom brojnih domaćih zvijezda. Posebnu pažnju je privukla i poznata dubrovačka glumica

Život nakon razvoda nikome nije pjesma, barem ne ona vesela. Teško je od danas do sutra naviknuti se na novonastalu situaciju i krenuti dalje, no naša glumica sve stoički podnosi, a nakon rastave od crnogorskog glumca Momčila Otaševića puno češće je viđamo u javnosti i na raznim događanjima.

Svojom pojavom i ljepotom Jelena Perčin privlači poglede gdje god da stigne, a osmjeh joj ne silazi s lica. Na zagrebačkoj premijeri filma 'Sveta obitelj' za 'solo izlazak' odjenula je kožnu mini suknju, a u trendi čizmama stavila je vitke noge u prvi plan. Dobro raspoložena 42-godišnja glumica pozirala je pred objektivima fotografa.

Osim čestih izlazaka u posljednje vrijeme, mnogi su primijetili da je Jelena postala aktivnija i na društvenim mrežama, točnije na svom profilu na Instagramu, gdje se inače vrlo rijetko oglašavala, no sada rado dijeli trenutke sa svojim pratiteljima.

'sveta obitelj'

Slavna lica domaće scene stigla na premijeru filma, hit čizme dominirale stajlinzima

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, iza sebe ima brak sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem za kojeg se udala 2008. i s kojim je dobila kći Lotu. Za drugog supruga, devet godina mlađega glumca Momčila Otaševića vjenčala se u tajnosti 2018., a iste godine rodila im se kćerkica Maša, te krajem studenog 2020. sin Jakša. Početkom godine glumica je potvrdila šuškanja da se razvodi od Crnogorca, što je mnoge iznenadilo jer su se doimali sretnim i skladnim parom.