ZNAKOVITA NAJAVA

Minea će uskoro otkriti tko je čovjek s dva lica

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 06.06.2018 19:39
  • Objavljeno 06.06.2018 u 19:39
Minea

Minea

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovogodišnji CMC festival u Vodicama koji se održava 8. i 9. lipnja ponovno će ugostiti Mineu koja će na velikoj pozornici izvesti pjesmu 'Čovjek s dva lica'. Svaka žena ponekad poželi promjenu, a Minea ju je, barem što se glazbe tiče, upravo napravila pjesmom indikativnog naslova jer ona označava i njenu prvu suradnju s autoricom Milanom Vlaović koja potpisuje glazbu i tekst

'Imam osjećaj da je suradnja Milanom došla u pravo vrijeme i vjerujem kako neće proći nezamijećeno. Razmažena sam po pitanju suradnji jer su Tonči i Vjekoslava obilježili sve protekle godine moje karijere, a Milana je idealna osoba kojoj sam prepustila 'autorsku palicu' s apsolutnim povjerenjem. Sretna sam! Sigurna sam kako će se mnoge žene pronaći u ovom snažnom, ženskom tekstu i vrlo lako zapjevati pjesmu', objasnila je Minea.

Zajedničkim jezikom Minea i Milana brzo su se dogovorile da neće stati na ovoj pjesmi već će nastaviti rad na novim pjesmama, a pjesma 'Čovjek s dva lica' najavila je i Minein dugogočekivani novi album. Aranžman potpisuje Dragan Brnas Fudo koji je pjesmu začinio zavodljivim plesnim ritmom. Spot je režirala Katja Restović.

Minea je poželjela i vizualnu promjenu, a njezin senzibilitet prepoznao je dizajner Zoran Aragović. U spotu koji je sniman u Istri, Minea je uz pjevačko, pokazala i plesačko umijeće. S obzirom na to da je s druge strane bio profesionalac Fabris, nije joj bilo nimalo lako.

Spot je sniman u Istri, a atmosfera na snimanju, otkriva Minea, bila je odlična.

'Moj partner u spotu, karizmatični plesač Fabris Radin, toliko me nasmijavao da sam ga u našim plesnim kadrovima nagazila barem tri puta. Znam da je danas već uobičajeno osmisliti nekakve provokacije uz novi singl, ali niti je 'Čovjek s dva lica' takva pjesma, niti sam ja takva. Moje emocije su uvijek iskrene i jednostavno odbijam kalkulirati. Čak i kad se zbog toga 'svađam sama sa sobom'', bila je iskrena Minea.