U DOBROM DRUŠTVU

Stajling za pamćenje: Minea oduševila fotografijom snimljenom prije 18 godina

24.04.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Kada su 2000. godine na Melodijama hrvatskog Jadrana Renata Končić Minea i njezin kolega, Joško Čagalj Jole, pozirali zajedno, vjerojatno nisu ni sanjali kako će gotovo dvadeset godina kasnije dobro se nasmijati odjeći koju su odabrali za nastup. Zajedničku fotografiju sa svojim je obožavateljima Minea podijelila i na svom Instagramu

Pjevačica i voditeljica na Novoj TV, Renata Končić Minea, svoje obožavatelje na Instagram profilu rado svako toliko razveseli fotografijom iz nekih davnih vremena. Tako je i ovoga puta odlučila objaviti fotografiju iz 2000. godine, na kojoj pozira sa svojim splitskim kolegom Joškom Čagljom Jolom.

Te su godine, i Minea i Jole, nastupali na glazbenom festivalu Melodije hrvatskog Jadrana, no ono što je sve oduševilo, stajling je za pozornicu.

Tako je Jole nastupao u ljubičastim hlačama i košulji, koja je dodatno imala zmijski uzorak na sebi, dok je Minea odabrala hlače i majicu u bijeloj boji, koja je imala izrez preko cijelog trbuha, dok je na ruci imala crvenu narukvicu od perja.

Inače, Minea se trenutno priprema za nadolazeći CMC festival, a uskoro će predstaviti i pjesmu s kojom će nastupati.

  • +9
Renata Končić Minea na vjenčanju Une Islamović Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic