STIŽE BEBA

Milica i Damir Urban očekuju prinovu: Privatni život čuvaju od javnosti, no slatku tajnu nisu mogli dugo kriti

14.08.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Točno četiri godine nakon rođenja prvog sina Istoka Zole, profesorica filozofije i poznati glazbenik ponovno se pripremaju za najslađu ulogu - dolazak novorođenčeta. Iako su trudnoću pokušali sakriti od javnosti, te su sretne vijesti podijelili samo s najužom obitelji i prijateljima, trudnički trbuščić otkrio je sve

50-godišnji Damir Urban i 38-godišnja Milica, nakon dvanaest godina braka i četverogodišnjeg sina ponovno moraju ponoviti već naučeno i prisjetiti se svih slatkih muka koje dolaze s novorođenčetom. Iako su drugu trudnoću pokušali sakriti od javnosti, trudnički trbuščić profesorice filozofije razotkrio je njihovu dobro čuvanu tajnu.

Da stiže prinova otkrile su fotografije s Platka objavljene u Storyju, gdje su Damir i Milica stigli sa četverogodišnjim sinom, koji je tamo pozvan na rođendan prijatelja. Sretnu vijest poznati je glazbenik kratko i potvrdio za Story, no nikakve detalje nije želio otkrivati. Ipak, doznalo se kako bi beba trebala biti rođena ove zime.

  • +3
Milica i Damir Urban Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Inače, ovo će Urbanu biti treće dijete, budući da iz prvog braka s Goranom Milojević već ima 17-godišnjeg sina.

Ljubav Damira i Milice Urban rodila se 2002. godine, kada je ona imala 22 godine, a u brak su stupili pet godina kasnije u hotelu Draga di Lovrana. Svog prvog sina rodila je u Rijeci u lipnju 2015., a bračni par poznat je po tome što svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.