VIŠE OD PRIJATELJSTVA

Miley Cyrus ponovno ljubi: Bračni brodolom odlučila je preboljeti s njom

20.08.2019 u 19:26

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon što je objavila novi singl 'Slide Away' - baladu koja se, po svemu sudeći, odnosi na razvod od supruga Liama Hemswortha, pjevačica Miley Cyrus viđena je u strastvenom izmjenjivanju nježnosti s 30- godišnjom blogericom Kaitlynn Carter

'Potpuno su opsjednute jedna drugom. Ljubile su se gdje god im je palo na pamet', riječi su izvora američkog portala Page Six koji je pjevačicu Miley Cyrus i blogericu Kaitlynn Carter ugledao u strastvenom izmjenjivanju nježnosti u noćnom klubu na Zapadnom Hollywoodu.

  • +8
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samo nekoliko dana nakon što su Miley i njezin suprug, australski glumac Liam Hemsworth, javnosti na društvenim mrežama obznanili vijest o razvodu nakon manje od godinu dana braka, u javnosti su se pojavile fotografije Miley u društvu Kaitlynn Carter s kojom uživa u ljetnom odmoru na talijanskom jezeru Como, no do danas nije potvrđeno je li riječ o prijateljskom ili ljubavnom odnosu.

'Uopće nisu marile hoće li ih netko ugledati dok su se posvuda ljubile', izjavio je izvor američkom portalu Page Six koji se nakon viđenih prizora nije previše dvoumio oko prirode odnosa slavnih djevojaka.

Prema riječima izvora bliskih Liamu Hemsworthu, australskog glumca u potpunosti je shrvala činjenica što je Miley nakon vijesti o prekidu odlučila uživati u društvu 30- godišnje Kaitlyn Carter.

Navode izvora američkog portala Page Six medijski predstavnici Miley Cyrus nisu željeli komentirati.

Miley Cyrus vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia