POMOĆ SA SVIH STRANA

Mila Kunis nakon izdašne donacije Ukrajincima: 'Smatram se Amerikankom, ali sada ne mogu biti ponosnija na to što sam Ukrajinka'

04.03.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Niz slavnih osoba ovih dana uključuje se u brojne humanitarne akcije i prikuplja sredstva za pomoć ratom pogođenoj Ukrajini. Svoju je nesebičnu gestu sada pokazala i glumica Mila Kunis, inače rodom iz Ukrajine, a evo što je poručila svojim sunarodnjacima

Prije tjedan dana započela ruska agresija, a tisuće Ukrajinaca izgubile su dom te bježe na zapad od rata i razaranja.

U akciju pomoći uključila se i rođena Ukrajinka, slavna holivudska glumica Mila Kunis te je sa suprugom Ashtonom Kutcherom donirala tri milijuna dolara organizacijama Airbnb i Flexport koje će pružiti prijevoz i siguran smještaj svim izbjeglicama.

‘Rođena sam u gradu Černivci u Ukrajini 1983., a u SAD sam stigla 1991. Smatram se Amerikankom. Ponosnom Amerikankom. Ali sada ne mogu biti ponosnija na to što sam Ukrajinka’, kazala je u videoobraćanju 38-godišnja glumica, a na snimci joj se pridružio i suprug.

Ashton je dodao kako je nevjerojatno ponosan na to što se oženio Ukrajinkom, a potom su oboje osudili strašne ratne zločine koji se događaju na području Miline rodne države.

‘Događaji koji su pogodili Ukrajinu su strašni. Na ovom svijetu nema mjesta za ovakve napade na čovječanstvo’, zaključili su.

  • +4
Ashton Kutcher Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia