MALA MILA

Mila Horvat objavila fotku iz djetinjstva: 'Otkrit ću vam tajnu'

20.04.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Objavivši fotografiju iz djetinjstva, a na kojoj pozira sa još tri djevojčice, voditeljica Mila Horvat iznenadila je sve, jer su tek rijetki uspjeli pogoditi koja je ona

'Evo malo smijeha.. kladim se da me nećete prepoznati na ovoj foto. Iskreno,ne bih ni ja sebe samu. Urnebesno.' Riječi su to koje je voditeljica Mila Horvat napisala pored svoje najnovije objave na Instagramu. Pored toga stavila je fotografiju iz djetinjstva na kojoj su četiri djevojčice, zatraživši pratitelje da pogađaju.

Komentari su se nizali, no tek su rijetki uspjeli pogoditi koja od četiri djevojčice je uistinu Mila Horvat. Kako bi im olakšala potragu, Mila je u komentarima dodala:

'Hahaha..evo otkrit ću vam tajnu: prva lijevo (jedina koja je nalik na dječaka ).'

Voditeljica je rođena 4. lipnja 1981. u slovenskom Celju, a djetinjstvo je provela u Humu na Sutli. Vjerojatno je tamo i snimljena ova fotografija negdje krajem 80-ih ili početkom 90-ih. Kratko ošišana kosa, za koju su redovito bili zaslužni roditelji ili članovi obitelji, a ne kao danas frizeri, bila je gotovo pa zaštitni znak većine koja je odrastala u to doba.

  • +4
Mila Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Inače, otkako je otvorila svoj Instagram profil, Mila Horvat često stavlja objave, koju njezini obožavatelji dočekuju širom raširenih ruku, stoga ne čudi da su i njezino prisjećanje na djetinjstvo i listanje starih albuma dočekali s oduševljenjem.