stigao demantij

Mila Horvat reagirala na vijest da se pridružila Instagramu: Nikome nisam dala pravo da se služi mojim imenom i likom

10.11.2020 u 16:26

Bionic
Reading

Iako su brojni pomislili kako se domaća sportska novinarka, urednica i voditeljica Mila Horvat pridružila Instagram zajednici, u svom službenom priopćenju javnosti obznanila je kako ne stoji iza otvorenog profila na Instagramu, kao ni drugih na bilo kojoj društvenoj mreži

'Smatram potrebitim obavijestiti vaše cijenjene čitatelje i hrvatsku javnost da nikada nisam dala dopuštenje nikome da na društvenoj mreži Instagram niti bilo kojoj društvenoj mreži otvori korisnički račun sa mojim imenom i prezimenom niti da se za potrebe društvenih mreža ima pravo služiti mojim imenom i likom', navodi Horvat.

Sporni profil na popularnoj društvenoj mreži otvoren je početkom studenog, a danas broji više od tri tisuće pratitelja. Kako ističe, riječ je o lažnom profilu koji je bez njezinog znanja otvoren pod njezinim imenom i prezimenom.

'Protiv odgovornih osoba biti ću primorana radi zaštite osobnog digniteta te sprječavanja daljnje zlouporabe moga imena i lika, pokrenuti odgovarajuće kaznene i građanskopravne postupke', zaključuje.

  • +10
Arenasport televizija - Mila Horvat u novom virtualnom studiju Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić