wow tijelo

Poslastica za pratitelje: Mila Horvat u svlačionici pokazala isklesano tijelo

27.02.2023 u 20:48

Bionic
Reading

Da rezultati ne dolaze preko noći, Mila je pokazala nedavnom objavom na Instagramu. S pratiteljima je podijelila da je nakon uživanja u majčinim delicijama stigla u teretanu, a pohvalila se i rezultatima redovitih treninga

Da nije 'samo' sportska novinarka, već i velika ljubiteljica vježbanja i sportskog načina života vidi se na sjajnoj figuri lijepe Mile Horvat. Ova sportska novinarka živi život punim plućima, a obožavateljima odavno primjerom pokazuje kako se za dobre rezultate i uspjeh treba boriti i raditi. U zadnje vrijeme vrlo je aktivna na Instagramu, a obožavatelji mogu samo učiti iz njezinog primjera.

Na društvenim mrežama često dijeli fotografije kako uživa na prekrasnim plažama, a nitko nije ostao ravnodušan na njezinu isklesanu figuru. Njezina dobra linija često je hvaljena, no lijepa Mila pokazala je da je sve zasluga redovitog treniranja i zdravog načina života kojim živi.

Na posljednjoj objavi na Instagramu 'prijavila' je svoje rezultate u svlačionici nakon treninga, a nemoguće je ne zamijetiti njezine jake trbušne mišiće. Iako se našalila kako je u teretanu stigla nakon uživanja u 'maminim delicijama', njezinu dobru liniju 'sitni gušti' iz majčine kuhinje nisu mogli narušiti.

Popularna sportska novinarka uvijek ističe važnost zdravih navika, a posebno joj je draga ona uzrečica 'u zdravom tijelu - zdrav duh'. Na njezinom profilu u zadnje se vrijeme često mogu vidjeti fotografije na kojima pokazuje svoje isklesano tijelo, a mnogi su složni da Mila s godinama izgleda sve bolje i bolje.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek