show u vlastitoj produkciji

Mila Elegović najavljuje svoj seksi i elegantan show

10.02.2020 u 15:02

Bionic
Reading

Domaća javnost je najviše pamti po ulozi Irene u kultnoj seriji 'Bitange i princeze'. Iza sebe već ima niz uspješnih uloga, publici je poznat i njezin glazbeni svijet, a sada Mila Elegović je spremila nešto što će objediniti te njezine strane umjetničkog djelovanja. Za tportal je ispričala sve o svom autorskom projektu

'Predstava je nastala s Lions klubom Slava Raškaj pa ima humanitarnu notu. Premijera je 22. veljače u mom matičnom kazalištu Komedija a riječ je o predstavi s autobiografskim elementima. Htjela sam publici ponuditi nešto novo, napisala sam si lice koje pjeva i putuje svijetom filma i svijetom sebe. Ni jedna predstava nije ista budući da je svaka s različitim glumcima koji gostuju. Lokalni duh treba uvijek zadržati, jer se sve više zaboravljaju neke lokalne stvari. Samo je kolega Adalbert Turner iz Komedije u stalnoj postavi kao i glumica Marija Borić koja će, ako ne rodi, nastupiti u Zagrebu. Tu je i mezzosopranistica Blanka Tkalčić, pet plesačica koje glume, pjevaju i plešu u isto vrijeme, imam bend. Koreografiju je napravila Morana Paškiević', ispričala nam je Mila Elegović.

Show traje sat vremena, u vlastitoj je produkciji, a premijera je bila na otvorenju festivala Gfuk u Krapini u travnju. Nakon toga predstava je gostovala u Stubici, Kutini i Opatiji. Mila kaže kako je zovu na sve strane zbog ulaznica za zagrebačku premijeru i ne skriva ponos zbog ogromnog interesa.

'U predstavi pjevam skladbe iz filmova šezdesetih, ali svoje pjesme. Orkestraciju je napravio Robert Polgar, a tekst i sve ostalo sam ja pospajala. Kako dolazim iz svijeta mjuzikla, znam koliko ljudi vole te žive izvedbe s glazbenicima i plesačima. To je seksi i elegantna predstava', pohvalila se glumica. To je prvi je ovo put da napravila nešto svoje na ovakav način, cijelog osmišljavanja projekta i postavljanja istog na noge.

Izvor: Društvene mreže

Mila je išla u srednju glazbenu školu, a od pete godine svira klavir. Pohađala je i u baletnu školu. Ostvarila je brojne uloge u mjuziklima, među kojima je zasigurno najistaknutija ona u svjetski poznatom hitu 'Mamma Mia'. Poznata je po mnogim televizijskim ulogama, a gledatelji su je zasigurno najviše zapamtili po ulozi vrckave Irene Grobnik u seriji 'Bitange i princeze'. Dobitnica je nekoliko nagrada hrvatskog glumišta.

  • +4
Mila show Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ivan Balić Cobra