Kevin Spacey

Nove optužbe: Čeka li slavnog Oskarovca ista sudbina kao Harveyja Weinsteina?

01.11.2017 u 12:51

Bionic
Reading

Baš kako su se 'zakotrljali' javni istupi slavnih holivudskih glumica protiv 'seksualnog predatora' Harveyja Weinsteina, ista se situacija događa i Kevinu Spaceyju. Kolega ga je optužio za seksualno zlostavljanje, on je potom istupio javno da je homoseksualac, Netflix mu je otkazao suradnju, a sada se javio i novi glumac sa svojom pričom...

Nakon što ga je glumac Anthony Rapp optužio za seksualno zlostavljanje, a Kevin Spacey tu priliku iskoristio da napokon svijetu otkrije da je homoseksualac, javio se još jedan glumac s istim optužbama.

Meksički glumac Roberto Cavazos, koji je studirao u Velikoj Britaniji, ovog je ponedjeljka putem svog Facebook profila objavio kako bi se i njegovi susreti s holivudskom zvijezdom Kevinom Spaceyjem mogli također 'okarakterizirati gotovo kao zlostavljanje'.

'Da sam žena, ni trenutka ne bih dvojio kako bih okarakterizirao te naše susrete', objavio je Cavazos, no niti u jednom trenutku nije precizirao vrijeme i datum njihovih sastanaka.

Meksički glumac, rođen 1982. godine i poznat po ulozi u filmu 'Rush' iz 2013., napisao je da je Spaceyja upoznao u vrijeme dok je slavni Oskarovac bio umjetnički direktor londonskog Old Vic Theatrea, između 2004. i 2015. godine.

'Brojni među nama imaju 'priču' s Kevinom Spaceyjem', napisao je Cabazos, pojasnivši kako je bilo 'sasvim dovoljno da ste muškarac mlađi od 30 godina... i da se gospodin Spacey osjeća slobodnim da vas dodiruje po tijelu'.

'To je bilo toliko često, da smo imali i internu šalu. Najčešće je gospodin Spacey sjedio u kazališnom baru, gdje bi mu netko od nas privukao pozornost. Znam da su se mnogi dečki bojali reći mu da prestane', nastavio je priču meksički glumac, dodavši da se nada kako će se uskoro brojni njegovi kolege usuditi 'izaći van' s vlastitim pričama.

  • +13
Kevin Spacey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kaže da ga ne bi čudilo ni podizanje brojnih optužnica protiv Spaceya, na način na koji se to nedavno dogodilo američkom 'seksualnom predatoru' Harveyu Weinsteinu. Dodao je i da nakon svojih objava na društvenim mrežama ne kani izaći pred medije. 

'Rekao sam sve... sve sam napisao i nemam što dodati', odgovorio je meksički glumac na pitanja novinara.